2011. december 28., szerda

Január-február-március

Megpróbálok az év utolsó négy napjában egy kis évidéző nosztalgiát hozni a legizgalmasabb pillanatokról, amelyek az idén történtek. Akinek van kedve, akár vissza is olvashatja a korábbi bejegyzéseket :))

Január:
Év elején rögtön Kellan dömping volt: többek között megtudhattuk, milyen új évi fogadalma van a fiúnak, és több címlapon is felfedezhettük.

Alig vártuk a Hajnalhasadás filmek forgatásáról szóló infókat, ám ezekhez csak Peter Twittereiből juthattunk hozzá a hatalmas őszi brazíliai képszivárgás után. Úgy látom, Peter óhaja végül nem teljesült, a naptárban ugyanis a szeptembert kapta meg :))


Szintén januárban volt egy remek Jackson interjúnk is, legfőképp a Girlfriend forgatásáról. Azért más izgalmak is voltak benne: ekkortájt beszélt először az Aim High-ról részletesebben, és megtudhattuk azt is, hogyan készül fel a szerepeire, illetve, hogy mi a legviccesebb dalcímük. :)

Ebben a bejegyzésben remek képeket láthatunk a Vizet az elefántnak! forgatásáról, Jacksonról pedig kijöttek a Zooey magazin fotói. Akinek nem rémlik Jackson tetkója, mindenképp kattintson ;)


Aztán felmerült egy szerep Peternek, amiről azóta sem hallani semmit. Pedig a cikkben is szereplő honlapcím még mindig él!

Február elején számba vettük az év során folyó munkáit a srácoknak, amelyek közül mára többet is láttunk. Oldalt megtaláljátok a vélemény rovatokat, a februári anyagok pedig itt vannak:

Nem gondolom, hogy Kellan NBA meccsen való felbukkanása olyan nagy hír lett volna, de annyira jól nézett ott ki, hogy érdemes kattolni a Kellan-rajongóknak. :)
Ha már Kellan, akkor azt érdemes megemlíteni, hogy ezen a ponton még volt remény rá, hogy ő játssza a Bourne-örökség főszerepét, ám végül nem sikerült a bravúr...


Februárban fordítottam egy 100 Monkeys interjút is, amelyben a srácok idei terveiről olvashattunk, de azt is megtudhattuk, milyen függőségben szenvednek :))

Ezúttal Robról készült fotósorozat, az áprilisi Vanity Fairbe készült képeket láthattuk róla.

Lassacskán a Hajnalhasadás forgatásáról is csepegtek infók, egyrészt képiek is a srácokról, majd pedig már egy-egy gyorsinterjúban tudhattunk meg apró ínyencségeket a készülő filmekkel kapcsolatban.

Márciusban újabb lendületet vett a Vizet az elefántnak! őrület, ebben a bejegyzésben visszanézhetjük a magyar feliratos előzetest, néhány stillt és pár kulisszák mögötti videót is!


Volt egy nagyon népszerű interjú Kellannel, amelyben a rajongókkal és párkapcsolatokkal kapcsolatos dolgokat feszeget a riporter.

A srácok között Kellan mellett Peter az, aki a legtöbb időt szánja jótékonykodásra, ebből márciusban sem volt hiány: itt egy véradással összekötött akciójáról olvashatunk, pár nappal később pedig egy ehhez kapcsolódó interjút fordítottam.

Kellan ebben a hónapban szülinapozott nyilvánosan, Roberttel pedig az orosz Elle magazin készített interjút.

A hónap végén pedig Retro rovatunk gazdagodott, egyrészt Jackson vallott 17 éves kori kalandjairól, majd nem sokkal ezután Petert magát láthattuk 21 évesen. Cuki volt ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése