2011. december 29., csütörtök

Április-május-június

Áprilisban már a csapból is Robert folyt a Vizet az elefántnak! közeledő bemutatója okán, mi meg nagy naívan azon szomorkodtunk, hogy előbb 2 héttel, majd nyár közepére tolták a magyar filmbemutatót, majd egy laza mozdulattal a naptárból is kihagyták. Mai napig nem értem, mi állt a döntés hátterében, hiszen ennél lényegesen gagyibb filmek tucatját mutatják be kis hazánkban, a történet pedig Robert főszereplésével szerintem bevonzotta volna a rajongókat a moziba. Belőlük meg van jó sok. Állítólag.


Aki nem Robra bukik, az Peter szerelmi tanácsai okán olvadozhatott a kibontakozó tavaszban. :)) Részemről imádtam ezt a cikket. 

Hónap közepén megjelent a Love, Wedding, Marriage immáron kevésbé üldözött előzetese, amiből pedig néhány képkockához is jutottunk. Kezdtük izgatottan várni a filmet. 

Időközben befejeződött a Hajnalhasadás forgatása is, így váratlanul helyesebbnél helyesebb vámpírok lepték el USA reptereit. Itt is épp rajtakaptak kettőt a legdögösebbek közül :)


A WFE kapcsán rengeteg interjú jelent meg Roberttel, itt a Style magazinét olvashattátok.

Közben megjelent a Meskada DVD-je, ennek kapcsán készült egy történet összefoglaló, véleménymegosztó bejegyzés, amit itt találtok.

Hónap végére Peterrel is előkerült egy interjú, amelyben a Loosies-ról, a Jackie nővérről és egyebekről is olvashatunk. 

Május elején a 100 Monkeysról készült egy izgalmas fotósorozat, amelyből mi is láthattunk néhány képet.

Még szinte fel sem ocsúdtunk az előző élményből, amikor Kellan került a Men's Fitness címlapjára, meg a belsőre is, nem akármilyen képpel. 


Aztán egyszer beleszaladtunk a Gyilkos elmék azon epizódjába, amelyben Jackson vendégszerepel, és arról is készítettem egy képes összefoglalót.

Hónap közepén "váratlanul" bemutatták a Love, Wedding, Marriage-t, aminek premierjéről és afterpartyjáról is kerültek elő képek.

A Hajnalhasadás forgatásának végével kicsit kétségbe estünk, mi lesz a srácokkal, de ők feltalálták magukat. Itt olvashatunk Kellan következő projektjeiről, kicsit később Jacksonról is hallottunk híreket, majd képeket is a cowboyos film forgatásáról, hónap végén pedig Robert már neki is látott a Cosmopolis forgatásának. 

Peter pedig világ körüli utazással pihente ki az elmúlt évek felhalmozódott fáradtságát. Májusban Görögországban járt. 


Júniusban míg Peter már nyaralt, Jackson magasabb sebességfokozatra kapcsolt. A Cowgirls 'n Angels forgatása után újabb filmbe kezdett, amelynek Live At The Foxes Den a címe. A film telitalálat Jacksonnak, nem mellesleg főszerep, remélem, hallunk még róla. Ebben a cikkben egy nagyon kedves momentumot emelt ki a forgatásról az egyik öltöztető, és jó képek is vannak, amikért érdemes kattintani. Természetesen Jackson ekkor is több vasat tartott a tűzben, hiszen turnét szervezett Európába zenekarával, fotósorozat is készült, és hónap végén az új lemezük is megjelent.


Bár olykor Kellan is lazított, neki is volt új filmje a láthatáron, amelyekből olykor csurrant-cseppent pár forgatási kép. Végre egy aprócska jelenetet is láthattunk végre a Love, Wedding, Marriage-ből, a Halhatatlanoknak pedig szép új előzetese jelent meg.

Miközben Peter nyaralt, azért a háttérből bőven jöttek anyagok. Megtudhattunk róla 25 dolgot, amit még tuti nem, és ismét befigyelt nála egy új projekt, amelyről szintén nincs azóta semmi konkrét. Kár.

Robert csöndben volt. A magánéletéről nem nagyon szeret kiteregetni semmit, és ezt tiszteletben tartjuk, amúgy pedig a Cosmopolist forgatta rendületlenül. 


2 megjegyzés: