2011. július 15., péntek

Srácok a jövő évi BD naptárból

Mint azt már sokan tudjátok, megjelenik egy 2012-es (16 hónapos ;) Breaking Dawn naptár, amelyben a főbb szereplők szerepelnek egy-egy oldalon. Természetesen így mindegyik srácot láthatjuk külön-külön is, Edwardot persze többször is. Mindenképpen itt (is) a helye a képeknek. :)






Képek innen, infó pedig a Twinformról

3 megjegyzés:

  1. hm.. nem is tudom. :/ Akárhogy is nézem Emmett képe lett a legjobb, ő az első rész óta pont olyan amilyennek lennie kell. Carlisle haja szerintem valami brutál lett :D ha kivágnánk az arcát és beillesztenénk Leo Dicaprio fejét akkor úgy nézne ki mint anno a Titanicban Jack :DD Jasper Jacksonos lett, nekem az Eclipse-ben tetszett a legjobban azzal a kis szöszi frizkóval :) Edward pedig félúton elveszett. ( Ed-Rob) :D Jah, és a szemük már megint elég érdekes :DD

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Nekem bejön, hogy minden részben máshogy néznek ki a szereplők. Peter feje szerintem is elég érdekes lett, Kellan totálisan Emmett-hű, Rob tényleg Ed-Rob, Jackson pedig mivel a kedvencem egyszerűen mindenhogy imádom! Egyébként láttátok, hogy a saját nyaklánca van a nyakában (legalábbis szerintem), már többször láttam más fotókon?! Akárhogy is, de ezek a srácok mindig dögösek!
    Puszi Julcsi

    VálaszTörlés
  3. Carlisle-lal kapcsolatban azzal egyetértek, hogy valóban olyan, mintha egy fiúbandából szabadult volna, vagy éppen olyan, mintha valami fiatal színész lenne. De Steph nem pont így írja le a könyvben??? És így legalább nem apás, korábban én elhittem, hogy a többiek apja...

    Edward nekem nagyon morózus lett, nem tetszik.

    Jasper Jacksonos maradt, mintha semmit nem csináltak volna a hajával. És gáz, hogy a sohanem változós vámpírok minden részben tökmások.

    Emmettel nincs gond, talán ő az egyetlen, aki nem annyira változik, viszont ő meg olyan semmilyen. :S

    Mindent összevetve, én nem vagyok elájulva ezektől a képektől...

    VálaszTörlés