2011. március 7., hétfő

Carlisle a vérüket akarta...

Peter Facinelli a hétvégén egy amerikai bevásárlóközpontban járt, ahol véradásra buzdította az arra járó fiatalokat és adománygyűjtésben is részt vett.


Fülsiketítő sikítás és taps közepette követte Carlisle Cullen útját a Quaker Bridge bevásárlóközpontban szombaton. A vámpír, akit Peter Facinelli alakít a népszerű Alkonyat című moziban, természetesen civilben érkezett. A színész Vancouverből utazott ide, ahol a stáb a sikeres sorozat utolsó két részét forgatja.
Peter azért érkezett ide, hogy felhívja a figyelmet a véradás fontosságára és adományokat gyűjtsön egy gyermekrák alapítvány javára.


– Megpróbálom rávenni a rajongótáboromat, hogy nemes célokat támogassanak – mondta Facinelli. Hozzátette azt is, hogy szereti ezeket a bevásárlóközpontokban szervezett akciókat, egyrészt, mert ekkor találkozik a rajongóival, másrészt pedig mert a másoknak való segítségnyújtás örömet okoz neki.
– Rengeteg vért szívtunk ki sok-sok emberből – összegezte a megjelenése eredményét, amely nyomán több, mint 100.000 dollár gyűlt össze. – Ez nagyon jó érzés, ez az egyik oka annak, amiért csinálom ezt az egészet.

Rajongók százai jöttek el a plázába, hogy közös képet készítsenek, autogramot kérjenek vagy találkozzanak a színésszel. A bevétel egy részét az Alex Limonade alapítvány javára ajánlják fel, amely a gyermekrák kutatás támogatásáért harcol.



Ezzel egy időben a helyi véradóállomás is kitelepült a bevásárlóközpontba, ahol 74 egységnyi vért sikerült összegyűjteniük, amit a sürgősségi ellátás során használnak majd fel. Mary Moore a véradó központ egyik vezetője elmondta, hogy várakozáson felüli volt a rendezvényen való részvétel.

– Nem sok olyan színész vagy színésznő van, aki eljön ide, mondta egy helyi rajongó, Saul Martinez. – Ő ráadásul jó ügy érdekében is teszi.
 
Rajta kívül még rengeteg rajongónak volt lehetősége arra, hogy személyesen találkozzon Peter Facinellivel, akik nem maradtak csalódottak, hiszen Carlisle megszemélyesítője több, mint 5 órán keresztül írta az autogramokat, állta a rajongók rohamát a bevásárlóközpontban. A szervezők a nap elején úgy 1500 rajongóra számítottak.

A rendezvény hivatalos része után egy zártkörű rendezvény vette kezdetét, amelyen néhány szerencsés rajongó is részt vehetett, akik egy Facebook-on zajló játékban nyertek.

Az este során Facinelli nyíltan utalt rá, hogy nem véletlen az, hogy egy ilyen véradó akciót támogat megjelenésével: – Van abban némi irónia, ha egy vámpír kér arra, hogy add a véred. Mégis úgy gondolom, ez egy jó kapcsolódási pont.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése