2011. február 25., péntek

Kellan álma valóra válik??

Találtam egy cikket, amely szerint Kellan versenyben van a következő Bourne-film, a Bourne-legacy [Bourne örökség] főszerepéért!! :)
Mint arról már korábban többször is olvashattunk, Kellan-nek nagy álma, hogy akciófőszerepeket játsszon, és most úgy tűnik, nagyot léphet előre, ha ez a Bourne-film összejön.

A hírek szerint ugyanis Tony Gilroy, a következő Bourne-film rendezője komoly keresgélésben van, ami a film főszereplőjét illeti. Mielőtt téves következtetéseket vonnánk le: nem Jason Bourne szerepére válogatnak. Ahogy a rendező fogalmaz "Jason Bourne nem fog megjelenni a filmben. De attól még nagyon is életben van."

Kellan vetélytársai között olyanok vannak még, mint Jake Gyllenhaal (Szerelem és más drogok), Tobey Maguire, a Pókember-sorozat sztárja, Garrett Hendlund a Tron örökségből, és Taylor Kitsch az X-men - Kezdetekből. Rajtuk kívül még jópár nevet olvashatunk a belinkelt cikkben, hadd ne soroljak fel mindenkit, a lényeg, hogy hosszú a szóba jöhető főszereplők listája, és illusztris, de azért ne adjuk fel a reményt, én azt mondom. :)

Állítólag még nincs biztos befutó, viszont a színésznek, aki elnyeri ezt a főszerepet, egy Bourne-éhez hasonló háttérrel rendelkező bérgyilkost kell majd alakítani. A film forgatása állítólag áprilisban kezdődne, és a kinti bemutató időpontja is megvan már: 2012. augusztus 3. 

Egyébiránt a szóbanforgó rendező, Tony Gilroy az előző három rész forgatókönyvírója, és a negyedik film forgatókönyvét is ő vetette papírra. Elmondása szerint ez a film nem egy újrakezdés vagy átdolgozás esetleg felújítás lesz. Mint azt már tudjuk, Bourne tehát nem szerepel a filmben, hanem az első három filmben történtek lesznek az előzményei annak, ami itt történni fog. Egy szélesebb körű konspiráció leleplezéséről és annak körülményeiről fog szólni a negyedik Bourne-film.

Megjegyzés: Én olvastam az azonos címen futó könyvet. Abban megjelent Bourne, és nem is akárhogyan. Miután múltjára rájött, elrejtőzött a világ elől, és feleségével (aki a filmsorozat 2. részében amúgy meghal) és kisgyerekeivel él, hétköznapi egyetemei tanárként, bár bármilyen eshetőségre felkészülve. Egyik alkalommal ő maga is támadásnak lesz kitéve, miközben megölik egyik régi barátját, így újra menekülnie kell. Menekülés közben derül fény a könyvbéli széles körű konspirációra, melynek szálai többek között Budapestre(!) vezetnek. Ennek során kiderül, hogy "előző életéből" származó fia is él, ő az egyik ellensége. Nem olyan rossz a könyv, bár tagadhatatlan, hogy akciót filmen nézni jobb. :)

Ésvégül. Ha már Kellan, akkor nézzünk pár képet, amely azt bizonyítja, hogy Kellan még mindig ügyel arra, hogy kidolgozott izomzata nehogy elenyésszen :) Avagy Kellan úton a konditerem felé illetve a képeket elnézve, inkább el a konditeremből:

  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése