2011. december 31., szombat

Október-november-december

És akkor elérkeztünk évidéző sorozatunk utolsó állomásához.

Az október zsúfolt hónap volt, csak úgy pörögtek az eemények:
Először is megjelent a júniusban forgatott Cowgirls 'n Angels első előzetese, amelyben olykor még Jackson is felbukkan.

Kellan viszont eltűnt, és először nem is sejtettük hova, majd kiderült, hogy Indonéziába. Küldte onnan a szebbnél szebb képeket Twitteren, és lassan azt is megtudtuk, hogy hosszabb időre utazott oda, ilyen jó 2 hónapok lebegtek a levegőben. Végül aztán lehullott a lepel, kiderült, hogy egy Java Heat című filmet forgat ott Kellan, és még a rajongókkal is tökjófej. Mint mindig :)) Izgatottan várjuk a filmről a további infókat.

Peter ismét rivaldafénybe került, ezútta azzal, hogy a Wonka az ő házukat szemelte ki, hogy feldíszítse Halloween alkalmából, aminek nyilván Peter lányai örültek a lejobban :) Később még egy exkluzív interjú is megjelent a témával kapcsolatban.


Ebben a hónapban került bemutatásra az Aim High című minisorozat is, amely újabb remek lehetőségeket kínált arra, hogy Jacksonról olvashassunk

Egymást érték Kellan filmjei: októberben megjelent az Aréna, amelyből előbb egy rövid előzetest láthattunk, majd a teljes filmet is, amely elég véresnek és brutálisnak bizonyult, viszont izgalmasnak is. A véleményeknek itt olvashattok utána. 


Közeledett a Halhatatlanok bemutatója is, előbb abból is kaptunk újabb szinkronos előzetest, majd a Kellan karakterét bemutató kisfilmet is megnézhettük. Kár, hogy csak eredeti nyelven. 
Ha pedig már úgyis Kellannél tartunk meg kell említenem ezt a különleges hangulatú, melegeknek szánt magazinban olvasható interjúját, ami elég olvasmányos lett. 

Hónap végén pedig útjára indultak a Hajnalhasadás promoeseményei, amelyekről származó képeket itt és itt láthattátok.

Novemberben alapvetően két dolog köré csoportosultak az események: a Halhatatlanok és a Hajnalhasadás köré.

A Halhatatlanok útját a következőképpen követtük végig: volt egy gyorsinterjúnk, néhány kép Kellanről a premieren, egy röpke klip a filmből, majd meg is nézhettük, és véleményt is alkothattunk róla. Nem állítanám, hogy részemről el voltam szállva a filmtől, de a vélemény rovatot azért megtaláljátok.

A Hajnalhasadás persze nagyobb várakozás volt, és nagyobb filmélmény is.
De azért itt is ki kellett várnunk türelmesen a megjelenést, ami a legutóbbi Alkonyat film óta közel másfél év volt, tehát hosszú várakozás végére értünk. Előtte volt rengeteg képünk a sajtótájékoztatókról, volt egy - két  - három remek interjúnk Robbal, meg persze a többiekkel is, ezt a Jackson interjút kifejezettem szerettem fordítani; végül pedig láthattuk a srácokat a világpremier előtt a vörösszőnyegen, a film után pedig kiírhattuk magunkból, mely jelenetek tetszettek a srácokkal a legjobban.

   

Novemberben jelentek meg szépen sorban az Aim High minisorozat részei is a neten, sajnos úgy, hogy mi csak azért se láthassuk, de szerencsére az első 4 részből találtam végül általáunk is nézhető verziót. A többiről meg azóta sem :(

Az előző hónapok nyüzsgése után a december már lazább volt, néha úgy kellett összevadászni a frisseket. Azért ebben a hónapban is csurrant-cseppent egy-s-más a srácokról.

Peter DAMAN interjúja és fotói elég jól sikerültek ahhoz, hogy érdemes legyen visszanézni rá. Később Peter Hongkongba utazott, hogy a Hajnalhasadást promózza.

Kellan a férfi kollekciója után a nőit is elindította, ezzel kapcsolatban a bemutatóról olvashattunk egy élménybeszámolót, illetve Kellan interjút is, amiből megtudhattuk, mennyiben különböznek az ő ruhái a többitől.

Az év zárásának legforróbb pillanatait azonban Jackson Fault fotói okozták. Bár kattinthattok is, de idehozom őket :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése