2011. október 3., hétfő

WonkaWeen Peteréknél

A WONKA cég, amely egy halom amerikai édesség gyártója, egy nagyon váratlan meglepetéssel rukkolt elő idén. A Halloween közeledtével a cég egy hosszabb időszakig tartó kampányba kezd, amelyn nem csupán egy napig, de még csak nem is egy hónapig, hanem egészen pontosan 32 napig tart. Hogy bemutassák, hogyan készül Willy Wonka a Halloween-re, a következő 32 napban a való életben és az internet világában is megismerhetjük a WonkaWeen fantáziadús kínálatát!

Hogy belevágjon az édességben gazdag ünneplésbe, a Wonka cég a szeptember 29-én bemutatta a legtutibb WonkaWeen Halloween-házat, miután feldíszítették Peter Facinelli színész házát, akit a mozikban látható Alkonyat-sorozat Carlisle Cullenjeként és a Jackie nővér Dr. Fitch Cooper-eként ismerhetünk. Facinelli felesége a szintén színész Jennie Garth, a párnak pedig három lánya van, a 14 éves Luca, a 9 éves Lola és az 5 éves Fiona. Facinelli, aki legközelebb az Alkonyat: Hajnalhasadás, 1. részében lesz látható, a mai napon családja körében köszöntötte Halloween időszakát dél-kaliforniai házában, amelyet a Wonka cég díszített fel.  

- Feleségemmel együtt a Wonka világában nőttünk fel, most pedig nagyon izgatottak vagyunk, hogy lányainknak is megmutathatjuk ezt a fajta Halloween-érzést. - mondta Facinelli. - A Wonka a csodát, a képzelet világát és a szórakozást képviseli, és most mindannyian nagyon el vagyunk ragadtatva, hogy a Wonka maga választott ki minket, hogy a lakásunkat átalakítsa erre a különleges alkalomra. 

És akkor pár kép a feldíszített mézeskalács házikóról, a boldog és szerencsés családról, és persze Peterről:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése