2011. október 10., hétfő

Új Aréna előzetes

Annak örömére, hogy - hivatalosan - holnap jelenik meg az Aréna DVD (odakinn), kiadtak egy új előzetest. Az előzetes képsorai nagyon jól tükrözik az egész filmet jellemző képi- és hangulatvilágot. Megtekintés csak saját felelősségre, meglehetősen durva anyagról van szó (vagy csak nekem nem tükrözi jól az ízlésvilágomat :), úgy saccra 16-os karikás a cucc. A felirat készül, ha nem is az előzeteshez, de a filmhez. 

2 megjegyzés:

  1. Fúúú bakker több jelenetnél súrolja azért a 18+ korhatárt. Amikor Kellan ki van kötve ott néhányszor olyan emmettes, de nem baj az ;)
    Kíváncsi leszek rá.

    VálaszTörlés
  2. Hááát, a filmben nem biztos, hogy Emmett az eszedbe fog jutni. Nekem is max akkor, amikor a vérmennyiség láttán belegondolok, hogy mi lenne, ha itt is vámpírként lenne jelen ;)

    Amúgy vannak vicces jelenetei. Itt is, mikor jön az a vadállat, aki előtte az ász volt, hogy majd megöli, erre jön Kellan, hogy "héhéhé, én nem harcolok", aztán meg van olyan, amikor el akarja látni a maga által okozott sebet. Szóval édes, és szerethető a figurája annak ellenére, hogy a közeget nem érzem sajátomnak...

    VálaszTörlés