2011. október 31., hétfő

Jackson Madridban és Rómában promózott

Jackson és Nikki Reed átvette Roberttől és Ashley Greentől a stafétát és ezúttal ők képviselték a stábot egy madridi és egy római rajongói találkozón így a Hajnalhasadás előtti promóidőszakban. 

Madridból íme két Jackson kép:



Aztán a római eseményre még jobban kiöltözött a páros, azokból a képekből érdemes még többet megnézni. Jelentkezzen, akit nem bűvöl el a mosolygós csoda zöldszemű, nagyon fess Jackson!! ;)




A Celebrity Gossip pedig kiadott egy kedves kis részletet is a római sajtótájékoztató anyagából:
A római sajtótájékoztató kérdezz-felelek részében Miss Reed és Mr. Jackson felelevenítették azt, amikor megismerkedtek egymással. Rathbone így mesélt erről: - Emlékszem, először egy reptéren találkoztunk, és a film forgatására siettünk. Nálam volt a kedvenc gitárom, azonban az ügyfélszolgálatos a check-innél, nem akarta megengedni, hogy felvigyem a gépre, nekem pedig ez nagyon fontos lett volna. Nikki azonban ott volt, és meggyőzte őt arról, hogy engedje meg, hogy felvigyem a gépre azt a gitárt. Nikki első naptól fogva mellettem állt. 
Jackson ránézett Nikkire ebben a megható pillanatban, aki így szólt: - Csodálatos ember vagy. - Mire Jackson azt válaszolta: - Te pedig nagyon szép vagy.

2 megjegyzés:

  1. Iszonyatosan dögös és imádom, hogy western csizmát húz az öltönyhöz, alig várom, hogy láthassam már ismét Jasperként! Amúgy Nikki gyönyörű, jót tett neki a házasság!
    Puszi: Julcsi

    VálaszTörlés
  2. Na igen. Én részemről nem vagyok elájulva Jackson Aim High image-étől, de itt... nagyon jól néz ki :))

    VálaszTörlés