2011. május 20., péntek

Jackson frissek

Végre Jackson körül is forr a levegő, új hírek láttak napvilágot.

Az egyik a 100Monkeys webnaplója, amely valamikor ősz végén indult útjára, és vagy 2 adás után nem is láttunk belőe többet, na végre most újjáéledt az a projekt is. 
Annak a napnak a krónikáját láthatjuk benne, amikor a srácoknak, az a pár héttel ezelőtti vegyes fotósorozata készült (voltak fürdőszobás + állatokkal való közös képek). Annak a napnak a délelőttjén a srácok megszállták az egyik Las Vegas-i divatáruház üzletét, és mindenféle szereléseket válogattak a fotózásra, majd egy kései ebédet költöttek el egy helyi pizzériában, ahol zenélgettek is egy kicsit, és autogrammot osztogattak. Aztán jött az ominózus fotózás, amelynek a kulisszatitkaiba is beleshetünk az alábbi videóban. Akik szeretik a Monkeys-hangulatot, ki ne hagyják :))



Aztán a napokban Jackson azt is elárulta Twitterén, hogy új forgatáson vesz részt, mégpedig a "Cowgirls n' Angels" című filmben játszik. Annyit írt, hogy se vadnyugati csaj, sem pedig angyal nem lesz, és attól tartok fontosabb szereplő sem, mert a film IMDB oldalán - egyelőre legalábbis még - nincs fenn a neve.
Annyi derül ki, hogy cowboyt alakít, és erről képi bizonyítékaink is vannak. Szintén Jackson twitteréről:


És íme a film szinopszisa is:
A 'Cowgirls n' Angels' Ida történetét meséli el, aki egy harcias, lázadó kislány, aki arról álmodik, hogy rátalál édesapjára, aki rodeózik. Miközben apját keresi, rátalál egy fiatal rodeós lányokból álló csapatra, akiknek a vezetője Terence Parker, aki korábban maga is rodeósztár volt. Terence felfedezi Ida veleszületett tehetségét a kaszkadőrlovagláshoz, és rábeszéli, hogy beálljon közéjük. Újdönsült "családja" teljes szívvel fogadja tagjai közé, így Ida új szenvedélyre talál, ami által újraértelmezi életét - és még az is lehet, hogy apjára is rátalál.

Na. Én megnézném ezt a filmet. :) Itt és most :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése