2011. június 30., csütörtök

Új projekt Peternek??

Arról szólnak a hírek, hogy Peter új film gyártásába vágja a fejszéjét (miután jól kipihente magát, mert időközben Európa különböző pontjairól - Olaszországból, Franciaországból - jelennek meg róla lazsázós képek :).

Ha jól értem, a készülő film a "mi" viszkis rablónkhoz hasonló kaliberű kinti bűnöző meneküléseiről fog szólni, és a helyzet pikantériája az, hogy Peter és poducertársa alig 1-2 nap eltéréssel írták alá a filmet, mint hogy 16 év után elfogták volna annak "főszereplőjét".
Nos, de nézzük, mik is a pontos(abb) infók:

"Úgy tűnik, Peter Facinelli és producertársa, Robert de Franco a lehető legszerencsésebben időzített Hollywood-ban. Épphogy befejezték ugyanis a tárgyalásokat a Brookstreet Pictures-szel azzal kapcsolatban, hogy elkészítik Edward MacKenzie és Phyllis Karas könyvének az 'Utcai harcos: Életem Whitey Bulger és a bostoni ír banda üldözőjeként' filmadaptációját, az FBI elfogta a 16 éve menekülő gengsztert.

- Kedden minden pontban megállapodtunk, nem sokkal később pedig le is tartóztatták Whitey-t - nyilatkozta De Franco.
Peter Facinelli hozzátette: - Amilyen gyorsan csak lehet, meg szeretnénk csinálni a filmet. Megvan a forgatókönyv és minden készen áll [a munkához]. 
Elmondása szerint James "Whitey" Bulger június 22-i Santa Monicai letartóztatása után az egész ország megismerte a hírhedt bűnözőt, és ezáltal a történet vége is kialakult. 

De Franco arról is beszélt, hogy a letartóztatás előtt rengeteg pletyka kapott szárnyra Bulgerről, az emberek arról sutyorogtak, hogy "Vajon megölte az FBI?" vagy "Keresik még egyáltalán?" 
De Franco elmondta, hogy régóta szerette volna már elkészíteni a filmet, hisz az 1990-es évek elején épp azon a környéken dolgozott tetőfedőként, amerre Bulger is számtalanszor felbukkant. Így aztán ő tudta, ki is az a Bulger, és elolvasott minden egyes könyvet a bandavezérről, amit csak meg tudott szerezni. Ezek közül legjobban az "Utcai harcos" tetszett meg neki Edward MacKenzie könyve. Eddie Mac kickbox-bajnok volt, drogkereskedő, és egyike azoknak, akik Bulger nyomába eredtek. 

De Franco mutatta meg a könyvet Peternek, 9 hónappal ezelőtt megvették a könyv jogait, majd ezután kereste meg őket a Brookstreet Pictures elnök-vezérigazgatója, Trevor Matthews.

Mindezenközben Peter és társa rendkívül elfoglaltak, hisz a Facinelli Films irodája nemrég nyitotta meg a kapuit, és jelenleg még a Loosies-on is akadnak simítani valók."

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Én kifejezetten örülök, hogy egy új ,lehetséges filmet köszönthetünk a munkái között :)
    Úgy tűnik egyre inkább a forgatókönyv írás felé tolódik el az érdeklődése, de azért remélem, hogy még sok helyen látni fogjuk a képernyőn. :)
    Nem tudsz valamit a Loosies-ről? Adja majd a magyar mozi? Vagy ha nem (de remélem igen)akkor megjelenik e itthon dvd-n?

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez az új filmötlet nekem is nagyon tetszik, kicsit megijedtem múltkor a gyerekkönyvek megfilmesítésének hírekor :) Ez bíztatóbb kilátás lényegesen.
    Hááát, Loosies kapcsán nem vagyok túl bizakodó, de ha rátalálok valami konkrétra, akkor nem titkolom el ;)

    VálaszTörlés
  3. szia! tök jó a blogod megnézed az enyémet is???
    Irj kommentet és legyél az oldal követője :)
    Köszi
    vampire-vampirefan.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. Hát, ha nem álhíreket nyomnál, akkor be is néznék. Így egyelőre marad a jól bevált, és már nagyon sokat bizonyított Twinform. :)

    VálaszTörlés