2011. május 24., kedd

Képes napi kishírek

Robról bevallom, nincs friss képem, hírem is csak annyi, hogy a mai napon elkezdődött a Cosmopolis forgatása, illetve, hogy bizonytalanná vált a Vizet az elefántnak! hazai mozis bemutatása. Aggodalomra túl nagy ok nincs, DVD lesz, a filmről nem maradunk le, csak türelmesen ki kell várni. És amúgyis alig pár nap, és jön a BD előzetes is, lesznek friss képi infóink, addig meg kibírjuk valahogy :)

Viszont a bizonytalanságok miatt leszedtem az "Alig várjuk" rovatot is oldalról, mert minden bizonytalan, sőőőt, a május 27-re ígért Jackie nővér 2. évad premierből se nagyon lesz semmi, ahogy elnézem. 
Szóval Petert se látjuk képernyőn egy darabig, hacsak valamelyik Alkonyat DVD-nket be nem tesszük a lejátszóba, de róla legalább friss képi infónk van, elsőkézből, a twitteréről. Peter ugyanis Görögországban tölti napjait, ott készült ez a kép is: 


Jacksonról tudjuk, hogy a Cowboy-csajos filmet forgatja, és előkerült a forgatásról két kulisszák mögötti kép is. Az egyiken a főszereplő kislánnyal van, és mindkettőn nagyon dögös :)) Egyre jobban érdekel az a film is!!


Sőt, van még egy képünk is, magától Jacksontól, aki remekül demonstrálta, hogyan kell tükörben vakus önportrét csinálni. Gratulálunk a kreativitáshoz :)))


 Ésvégül isteni-testű Kellan sem marad ki a sorból róla egy edzőtermi fotósorozat készült, amely a spanyol Hercules című magazinban jelent meg. Aki idáig eljutott a cikkben, az megérdemli a képi élményértéket is. Gyönyörködjetek :)))





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése