2011. június 3., péntek

Pörög az élet Jackson körül

Jackson nem unatkozik. Nem szeretnék minden pillanatáról beszámolni, viszont nagyon úgy néz ki, hogy Jackson még egy másik film(?)ben is szerepel, illetve zenekarával sem tétlenkedik, hiszen hamarosan megjelenik második stúdióalbumuk, így annak jegyében hirdettek koncertidőpontokat ide a kontinensre is, igaz télre: december közepén Manchesterben, Birminghamben és Londonban láthatják őket a szerencsések. 
Photoshoot is készült, mégújabb, annak készülődési fáziasaiból küldött nekünk Jackson két képet a twitterére:

 



Sőőőt, mint írtam, Jackson a cowboy-os film után mégújabb új szerepben pompázik, amely a leírás alapján mintha főszerep lenne:

A Los Angelesben forgatott filmet Michael Kristoff írta és rendezi, a címe pedig Live at the Foxes Den [Élet a Róka Lyukban].
A filmben Jackson Jack Holmes-szal, Janet Montgomeryvel, Bob Guntonnal, Pooch Hall-lal és Elliott Gould-dal játszik együtt, a történet lényege pedig a következő:
A szerencsétlen sorsú vállalati jogász (őt alakítja Jackson) szabadságot vesz ki, amikor belebotlik egy Róka Lyuk nevű régimódi éjszakai koktélbárba, ahol énekelni kezd. Itt azonban a személyzettel és a törzsvendégekkel kötött ismeretségek arra ösztönzik, hogy saját jogi céget alapítson, amelyben a kis emberekért harcol. 

A film forgatásáról máris van egy képünk, amelyet színésztársa Pooch Hall tett fel twitterre :)
Nekem ez a film is tetszik. Ezzel az énekesdivel kifejezetten Jacksonnak való!! :)


Az infók a JRO-ról származnak.

4 megjegyzés:

  1. ezek a képek így most jobbá tették a napomat *-* :))

    VálaszTörlés
  2. Na, ennek örülök :) Ugyehogy nem szabad Jacksont sem elhanyagolni? Egyre gyakrabban érzem úgy, hogy neki is nagyon jó képei kerülnek elő. :)

    VálaszTörlés
  3. Na, most hogy igy elkezdtem visszaolvasni az elmúlt másfél hónap anyagát, boldogan fedeztem fel a tényt, hogy machesterben is lesz koncert, az csak 15 kilométerre van a jelenlegi tartózkodási helyemtől, és elviekben akkor még itt leszek, szóval biztos átmászom megnézni őket :D wiii, már csak Kellant kéne valahogy rávenni hogy jöjjön ide xD ötlet?:D

    VálaszTörlés
  4. Briii! :) Jó látni!!
    Csak azt ígérd meg, hogy írsz róla élménybeszámolót!! :) És persze szurkolok, hogy sikerüljön jegyet szerezni, eljutni Manchesterbe!
    A visszaolvasáshoz meg jó szórakozást, és kitartást. Sztem van olvasnivaló bőven ;)

    VálaszTörlés