2010. október 28., csütörtök

Twitter aprók

Ha minden igaz, a jövő héten elkezdődnek a Breaking Dawn forgatások, de srácaink nagyon hermetikusan el lehetnek zárva a külvilágtól, mert alig-alig szivárognak ki róluk infók.

De sebaj, a Twitter jó barátunk, Kellan és Peter lelkesen és rendszeresen használják is, ma főként onnan hozok egy-két szösszenetet.

Kezdjük Kellan-nel. Ő mostanában naaaagy népi bölcsességeket is megoszt mikroblogján, ezekből gyűjtöttem párat:
1. A világban a legjobb és legszebb dolgokat nem lehet látni vagy megfogni - azokat a szívünkkel kell éreznünk.
2. A szerelem olyan, mint a zongorázás: először a szabályok alapján kell megtanulnod játszani, majd el kell felejtened a szabályokat, és úgy játszani, ahogy a szíved diktálja.
3. Ha valaki igazán szeret, az ERŐt ad, de ha Te szeretsz valakit igazán, az BÁTORSÁGOT.

Fotókat ma nem hoztam, előbb dolgozzátok fel a tegnapiakat ;)

Peter sokszor a hétköznapjait osztja meg velünk vicces formában. 
Múlt hét végén például mindenféle péksütiket fotózott és osztott meg velünk, majd az egyik félbeharapott példány képét úgy kommentálta: "Nincs kegyelem". :D

A héten pedig a Central Parkban forgat, és elment egyet csónakázni, arról osztott meg velünk egy képet, továbbá kifejtette, mennyire szereti a szökőkutakat, azt se titkolta el előlünk. Én egyelőre a csónakázós Peter képét linkelem:

Peter, aki vagy nagyon gondolkodik, vagy nagyon fáradt...

A másik, amiről egyre több helyen találok cikket (és egy ilyen témájú interjú fordítást tervezek is jövő hétre!) az az, hogy Peter és felesége rákattantak a környezetkímélő életstílusra, és ennek jegyében szeretnének házat építtetni. Erről bővebben tehát lesz még szó, tartalmasnak tűnik az interjú, azonban ma találtam egy rövidke reklámfelhívást is, Peter főszereplésével. Valami olyasmiről van szó, hogy aki a Home Depot-nál energiatakarékos háztartási eszközt vásárol (hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép és hasonlók) MasterCard-dal fizet, akkor a termék árának 10%-át a Habitat for Humanitiy (Élőhelyet az Emberiségnek) Alapítvány számlájára utalják.

És ami a lényeg, a reklámfilmecske, Peterrel:

1 megjegyzés:

  1. Imádom Kellan és Peter Tweet-jeit!! Kellan sokszor annyira kedves és édeseket ír, hogy komolyan nem hiszem el, hogy ez a masszív korpusz ilyen kis érző lelket takar!!
    Peter pedig megmosolyogtat, és arra ösztönöz, hogy én is feltegyek valamit, írjak mit tettem, nem tettem! Persze többnyire a velem együtt élő cicát(kat) reklámozom!! :)

    VálaszTörlés