2010. október 24., vasárnap

Jackson aprók

Mára Jackson Rathbone kapcsán találtam néhány apróságot.

Az egyik, hogy már szegény Jacks is arról panaszkodik, hogy esélye sincs bemenni egy kávézóba bemenni és nyugodtan meginni egy kávét, főleg mivel kedvenc kávézói (Sturbucks) a fiatalok kedvelt szórakozóhelyei is.
A színész elmondta, hogy nehéz úgy intézni a dolgait, hogy ne ismerjék el. "Sokszor megtörténik monstanában [hogy felismerik]", mondja.
"Nemrégiben például, amikor a csapattal turnéztunk, bementünk egy Sturbucks-ba a semmi közepén, és néhány lány egyszer csak elkezdett sikítozni. Azt hittem, vérzik valamim, de ezek a lányok csak bámultak és sikítoztak. Ez elég őrült dolog, és azt hiszem, soha nem fogok hozzászokni." via





A másik. Ha jól rémlik, itt még nem beszéltünk arról, hogy Jackson epizódszerepet kap az odakinn nemrégiben indult No ordinary family 6. részében. A sorozat alaptörténetéről, és a pilotról a Sorozatjunkie-n olvashattok, nem tűnik rossznak. A rész címe No ordinary visitors, és Jackson ebben Trent szerepét játssza.
Ennyit tudni egyelőre, illetve kinyomoztam azt, hogy a sorozat az ABC oldalán (utólag) online is nézhető, illetve, hogy a minket érdeklő részt november 2-án sugározza a csatorna. Vagyis előtte lehet keresni az előzetesét, utána pedig magát a részt, de majd rajta leszek, nehogy lemaradjunk róla :))

Egyelőre három promókép, de van több is itt:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése