2010. október 10., vasárnap

Rémálom BTS és Kellan képek

Mivel odakinn a héten (október 5-én) jelent meg a Rémálom az Elm utcában idei feldolgozásának DVD változata, sorra kerülnek fel belőle a netre a kulisszák mögötti videók. Az egyik ilyenben Kellan is megszólal. Filmbeli partnernőjével Katie Cassidy-vel a rossz álmok és az éber rémálmok közötti nagyon vékony határvonalakról beszélnek.

A Kellan Lutz által alakított fő áldozat a filmben Dean Russel, egészséges személyiséggel rendelkezik, és ahogy Kellan fogalmaz, „ő az a srác, aki bajba kerül, és akinek az ember teljes szívéből szurkol”, és míg erről beszél a videóban, egy testközeli és hátborzongató közös jelenetét láthatjuk a Jackie Earle Haley által hátborzongatóan hitelesen alakított Freddie-vel.

„Sok minden zajlik a filmben”, mondja Kellan, amikor a szerepéről beszél. „Kellan karaktere Freddie-vel kapcsolatos rémálmairól a Katie által alakított Kris-nek mesél. A srác mentálisan teljesen össze van zavarodva.”

Hát, ezen nem csodálkozunk. Ha mi sem tudnánk elaludni, mert egy ilyen ollókezű fickó, akinek olyan feje van, mint a darált hús, meg akarna ölni, hát mi is össze lennénk zavarodva, az biztos.

A videó Katie Cassidy-vel forgatott interjúval folytatódik, aki Kris Fowley szerepét játssza, és elmondja, hogy az ő karaktere emlékeztet leginkább az eredeti Rémálomban szereplő megfelelő karakterre. A következő jelenetben láthatjuk karakterét, amely kezdetben szkeptikus, és megpróbálja meggyőzni Kellant (drága mtv-s cikkírók. Nem Kellant, Dean-t! – üdv, Ancsi) arról, hogy képzelgései nem valódiak, mindez csak álom.

„Végül az én karakteremet viseli meg ez az egész a legjobban mind pszichésen, mind pedig érzelmileg.”, mondja. Katie nagyon tip-top, mikor látjuk menekülni Freddie elől, harcolni Freddie-vel, majd később, amikor rájön, milyen hátborzongató dolgok történhetnek, ha az ember hagyja, hogy egy pszichopata késes gyilkos megszeretgesse a Norwich Terrierjét.

De míg Kris karaktere hasonlít legjobban az eredetire, Freddy Kruger morbid humora 2010-ben is változatlan. „Csak megsimogattam (a kutyát)!”, búgja a nőnek, miközben az sikítva menekül hanyatt-homlok. 

Az eredeti cikket itt olvashatjátok, a videót pedig beszúrom:


Másik hír, hogy a napokban tartják Spanyolországban a Stiges Filmfesztivált, amelynek keretein belül tegbap Eclipse promóciót is tartottak, ahol Kellan is megjelent. Itt Kellant állítólag nagyon meleg fogadtatásban részesült, de természetesen ő is nagyon jófej volt, ha kellett, saját maga megcsinálta a képet magáról a rajongóknak :-D

Képek a fenti linken, de természetesen ízelítőül itt is pár:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése