2010. október 9., szombat

Apró News!

Azt hiszem már itt  volt az ideje hogy egy kicsit a BD-ről is hallassunk, hiszen lassan megkezdődnek a forgatások is. Pár kisebb-nagyobb hír:

 Baton Rouge-ban már készül a díszlet, építgetik a Cullen házat, tervezgetik a jeleneteket. Emellett a cast-ból már többen is kiírták twitterre hogy túl vannak a ruha próbákon,  vagy mint pl Peter aki már a forgatókönyveket olvasgatja, ami szerinte lenyűgöző.
Rengeteg új szereplő, de még így is hiányos kicsit a cast, de gondolom van még idejük hogy hivatalossá tegyék.

Kicsit más: Jackson, Girlfriend című filmét New Yorkban és LA.-ben már decemberben játszani fogják a mozik,  Európába valószínűleg 2011 tavaszán fog eljutni a film.
Emellett Jazz és a bandája részt fognak venni egy csendes aukción Megan Neal-ért amit November 13-án tartanak. Megan Neal-t idén augusztusban szörnyű baleset érte. Véletlenül szembe lőtték egy légpuskával, ami teljesen szétroncsolta az agyát. Mindössze 10 éves.. és a kórházban fekszik, mozdulatlanul..némán.
Ha te is segítenél, bármivel : http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=123349937714377 


Robert ; Justin Bieber -.-"  nem rég még azt nyilatkozta hogy : "Nem értem a nők miért vannak oda Robért, nekem sokkal jobb a hajam" aztán egy hete egy interjúban azt mondta hogy :  "Szeretek lányokkal beszélgetni és utána randizni velük. Ehhez ideális kísérő Robert Pattinson lenne. Szóval el kellene mennünk ilyen partykba együtt és szerintem simán tudnánk válogatni... Egy hete jött vissza LA-be szóval szerintem nekünk együtt kellene dolgoznunk és működne a varázslat." - Poor Bieber. Sajnos ez nem jött össze. :D

Végre hozzánk is eljut a Remember Me DVD-n . A megjelenés dátuma : November 11.
( mellesleg, most jutott eszembe még anno egy újságban úgy olvastam hogy a film címe magyarul nem más mint: Emlékszel rám?- de hála istennek valaki rájött hogy ez nem egy kérdés, így maradt Emlékezz rám!)

Aztán egy kis 100 monkeys... ezek betegek xDDD


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése