2010. október 2., szombat

Folyamatban lévő projektek

Mint tudjuk, az Eclipse forgatás óta eltelt közel egy évben sem tétlenkedtek kedvenc színészeink, mindegyikük több filmben forgatott, és ebben a hozzászólásban megkísérlem összegyűjteni ezeket. Ezúttal nem csak szímszavakban, hanem nyomoztam sokat, és ahol vannak, stillek, hivatalos trailer, akkor azokkal együtt, ahol nincs, ott forgatási fotókkal, esetleg fanmade trailerrel kiegészítve. Szerintem kicsit sem panaszkodhatunk, úgyhogy már csak abban kell bíznunk, hogy ezekből minél több eljusson a magyar mozikba is!!

Robert Pattinson: Bel Ami (Szépfiú)

Szerintem mindenki pontosan emlékszik még azokra az áprilisi napokra, amelyeket Rob itt töltött nálunk, épp a fent említett film forgatásával (meg Kristennel is a végén, valszeg :).
A film könyvadaptáció Guy de Maupassant azonos című regénye alapján íródott, története a következőképp foglalható össze:

Bár a regény az 1890-es évek Párizsában játszódik, tulajdonképpen a sztori akár napjainkban is megállná a helyét, sok szempontból nagyon aktuális. Adva van egy átlagos képességekkel, de átlagon felüli külsővel megáldott fiatalember, aki elsősorban ez utóbbi révén jut egyre feljebb és feljebb, hála a befolyásos szeretőknek, feleségnek (is). Az elején még ő maga és az igényei is szerények, majd ahogy jönnek a sikerek és a pénz, mindig egyre többet és többet akar: még több pénzt, hatalmat, hírnevet, szerelmet, vagyis mindent, gátlástalan törtető lesz. Kihasználja az érte rajongó nők sorát, kit így, kit úgy (bár azért a szeretőit sem kell félteni), de míg az elején még ebben is esetlen, addig a végére kegyetlenné válik. Hideg számítással leplezi le a feleségét, mikor világossá válik számára, h érdekeit jobban szolgálná egy másik asszony, majd céljai elérése érdekében gondolkodás nélkül alázza meg jövendőbelijét is. Alapjában véve mégis úgy tűnt nekem, h a „körülmények áldozata”, mert nem egy eredendően lelketlen szörnyetegről van szó, hanem „csak” azzá válik.
Remek képet fest az író a korabeli Párizsról, a társadalomról, a politikáról, sajtóról is.
(info innen)

A filmből eddig 2 hivatalos still jelent meg, és bár tudom, hogy láttuk, szerintem ezeket nem lehet elégszer :)
Katt a nagyobbért!!

 

Hivatalos trailer még nincs, de ebből is találtam egy tökjó fanmade verziót:


Robert Pattinson: Water for Elephants (Vizet az elefántnak)

Erről már korábban írtam ugye itt, és tegnap Kim berakta annak is a rajongói előzetesét, már biztosan láttátok :)

Jackson Rathbone: Girlfriend (Barátnő)

Na, erről már sokszor írt Kim, ugye épp pár hete mutatták be a Torontói Filmfesztiválon, így aztán van hivatalos trailer, kép, és sok anyag. De miről is szól ez a film?


A Girlfriend Evan (Evan Sneider) történetét mutatja be, aki Down-kórban szenved és komolyabb pénzösszeghez jut, miután egy tragédia következik be életében. Elhatározza, hogy a pénzt a nehézségekkel küszködő egyedülálló anyukának, Candy-nek adja (Shannon Woodward), akibe régóta szerelmes, és akinek egyéb problémái is vannak. Egyik ilyen probléma az expasija Russ (Jackson Rathbone!!), aki még mindig felkavarja érzéseit, és így egy elég érdekes szerelmi háromszög alakul ki. 

(info innen)

Képekből van jó sok, és Jackson klasszul is néz ki rajtuk, végre-végre egy vagány szerep neki.
Ízelítőül itt van közülük négy is:



 

A hivatalos előzetese itt. Még úgy is szívszorító, ha nem érti az ember a szövegét (azért többnyire érthető szerintem), és döbbenetes belegondolni, hogy a Down-kóros srácot játszó főszereplő maga is ebben a betegségben szenved. Zseniális az alakítása.


Akinek még mindig nem elég Jacksonból, annak itt egy rövidke klip a filmből, amelyben Russ agresszív arcát láthatjuk.

Kellan nem vacakolt: a sok-sok napi sport ;) mellett neki jelenleg három filmjének is most folynak az utómunkálatai, és ne feledkezzünk meg a Rémálomról (amit már majdnem letöltöttem, de nem, ha megfeszülök se bírok horrort nézni :))

Kellan Lutz: Meskada

A gazdag kisváros Hilliard élete gyökeresen felfordul, amikor brutálisan meggyilkolnak egy fiatal fiút. A nyomozást a helyi Noah Cordin (Nick Stahl) vezeti, aki a nyomokat követve visszajut szülővárosába, a Meskada tartomány túlsó felében lévő Caswell-be, a kisvárosba, amelyet a gazdasági válság a nyomor szélére juttatott. Ahogy a nyomozás halad előre, Cordin őrlődik szülővárosához való hűség és a jelenlegi felelősségtudata között, az áldozat elkeseredett édesanyja, aki a közösség elismert tagja, lázadást szít és bosszút forral Caswell lakói ellen. Ezen két végtelenül különböző falusi közösség tagjai közötti szakadék egyre nagyobb lesz, amely a társadalmi osztályok közötti háborúskodáshoz vezet.

Kellan hozza a formáját, láthatjuk szexi felsőtestét és már megint úgy szívja azt a hülye cigit, hogy...




Trailerünk is van ám:

Akinek pedig még mindig nem volt elég Kellan meztelen felsőteste, az még itt talál egy klipet a filmből. 

Kellan Lutz: Love, Wedding, Marriage

Amikor a frissen férjezett ügyvédnő, Ava (Mandy Moore) rájön, hogy szülei – akiknek házasságát mindig tökéletesnek tartotta – elválnak, nem tudja ezen túltenni magát. Ava veszélyes vizekre evez, amikor elhatározza, megmenti szülei házasságát akár sajátja kárára is, irányítgatni kezdi szeretteit, hogy céljait elérje. Ava férjét Kellan Lutz, szüleit pedig James Brolin és Jane Seymour játsszák. 

Innen még nincs sok konkrétum, két képet találtam a vőlegény Kellan-ről :)))

 

















Kellan Lutz: Immortals

Erről még nem találtam sokat, csak annyit tudok, hogy görög istenekről szól. Kellan ebben Poszeidónt játssza. Vitathatalan, hogy a teste megvan hozzá :))
Ebből forgatási fotónk van. Íme:


Peter Facinelli: Loosies

A New York-i metróaluljáróban zsebtolvajként felszínes, pörgő életet élő zsebtolvajnak szembesülnie kell a ténnyel, miszerint teherbe ejtett egy nőt, csupán egy egyéjszakás kaland volt számára. Főhősünknek döntenie kell, hogy folytatja korábbi életmódját vagy végre felelősséget vállal tetteiért.
A filmnek nem csupán főszereplője, de a történetét és a forgatókönyvét is Peter Facinelli írta.

Innentől SPOILERES halványítok is a színén kissé, olvasás csak saját felelősségre. Én szóltam!! :)
Peter Facinelli tehát a főszereplő Bobby szerepét játssza, akinek édesanyja úgy tudja, bankárként él New York-ban. Ehelyett azonban ő zsebtolvajlással tölti napjait a metrók aluljáróiban.
Kiderül azonban, hogy Bobby bűnözői létét „nemes” szándék vezérli, a történet során ugyanis kiderül, hogy az így megszerzett pénzt régen elhunyt édesapja szerencsejáték tartozásainak kiegyenlítése céljából gyűjti.
A történet fő konfliktusa azonban akkor bontakozik ki, amikor Bobby összefut Lucy-vel, akivel korábban egy éjszakás kalandja volt, és a nő azt állítja, az ő gyermekét várja. Bobbynak pedig természetesen választania kell, hogy továbbra is ezen a helytelen úton jár, vagy megváltozik, és felelősségteljes apává válik.
A filmmel kapcsolatos első visszajelzések (interjúk és forgatási fotók) alapján a Facinelli rajongók nem fognak csalódni, ellentétben ugyanis a vámpírfilmek feszültségével, ez a vígjáték-dráma, és Facinelli természetes külsejét nem sápasztják halvány sminkekkel és szőke parókával, mint az Alkonyat-filmekben. 

Info innen.

A filmről egy klassz plakátunk van, és két képünk:





2 megjegyzés:

  1. Huh hát ez tényleg nem lett rövid, de nekem tetszik :D

    VálaszTörlés
  2. Gondoltam is rá, hogy lehet, hogy szét kellett volna darabolni. De ha már nem vagyok teljesen egyedül, akinek tetszik, már megérte :))

    VálaszTörlés