2010. október 5., kedd

Peter sportolt

Igen, igen, jól olvassátok, nem írtam el, ezúttal nem Kellan sportolt, hanem Peter. Ami azt illeti aggódok is kissé, hiszen már vagy 4 napja nem jelent meg sportos paparazzi-fotó Kellanről, remélem, nem hagyja el magát nagyon ;)

Kedvenc vámpírdokink alakítója viszont baseballozott. Köztudottan nem áll messze eme sport tőle, legalábbis elég jól áll a kezében a baseball-ütő, ezt már biztonyította az Alkonyat moziverziójában és abban a bizonyos FHM-es fotósorozatban is. 



Ezúttal azért ütőt nem adtak a kezébe, csak labdát, ő dobta a kezdődobást a Dodger's szombati meccsén. Peter természetesen nem is ő volna, ha nem kezdett el volna twitteren azon poénkodni, hogy ha jól csinálja, akkor hátha engedik dobni néhány meneten át. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy a Dodger's szerződtette-e már a sztárt, ám egy kép megjelent, amin a bemelegítés kulisszatitkaiba pillanthatunk be. :)


A cikkből, amelyből az infó származik, az is kiderül, hogy Peter a hétvégén családjához is hazajutott, és legkisebb lányát 4 éves születésnapjára egy pónival lepte meg. Engem miért nem tudnak szüleim meglepni egy autóval egyik szülinapomra se??? Meg vagyok sértődve.
Kép a cikkben, ide csak Petert vagyok hajlandó beszúrni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése