2010. október 15., péntek

Peter a Breaking Dawnról - és a Vodkás tésztáról :)

Peter Facinelli nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy keserédes érzés lesz a Twilight saga: Breaking Dawn című mozijának forgatásán dolgozni.
A színész, aki a vámpíros sorozatban Carlisle Cullen szerepét játssza, elmondta, hogy várakozással tekint a két részes befejezés elé, de ez egyben azt is jelenti, hogy lejár a sagá-val töltött idejük. 

Az interjúban szó van arról is, hogy hol lesznek a forgatások. Peter úgy tudja, nem forgatnak Kanadában, maximum néhány részt. Azt mondja, még nem avatták be minden részletbe, és hogy a forgatási helyszínekről a rajongók úgyis előbb értesülnek, mint ő. :)

A háromgyermekes családapától azt is megkérdezték, mit szól felesége, Jennie Garth azon megjegyzéséhez, miszerint dögös nagyapa lesz belőle az utolsó két filmben, mire viccesen így válaszolt: "Nos végülis nincs nagy konkurencia. Legalábbis elég kevés 23 éves nagyapa rohangál a világban. A karakterem elvégre is 23 évesnek látszik." 
Ennek kapcsán megkérdezték arról is, hogy örül-e, hogy nagypapát játszhat: "Nem. Nem hiszem, hogy bárki is lelkesedne azért, hogy nagypapát alakítson" 

Az interjú legvégén megérdezik Petertől, hogy valóban jó szakács-e, és mit főz legszívesebben, mert Nikki Reed-től úgy értesültek, hogy fantaszitikusan főz. Erre Peter elárulta, hogy egyik alkalommal Vodka-szószos tésztával látta vendégül társait, és nyilván a vodka része ízlett nekik annyira. :)))

Morzsák innen, innen és innen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése