2010. október 18., hétfő

BD

Hűha! Azt hiszem kezdenek felgyorsulni az események, nem rég még arról írtunk hogy nincs semmi hír a BD-ről, most viszont már egy tucatnyi van.:)  Ha jól számoltam kb egy hónap sem kell ahhoz hogy a profi paparazzik lekapjanak pár jelenetet, szóval én már eléggé várom :)


Tegnapi nap folyamán már Kellan is megérkezett Baton Rougba, két kolléganőjével karöltve, ezenkívül Robert is tiszteletét tette már.

 Mellesleg, kedves Rob már megint összeveszett a borotvájával, de ez nem lesz már sokáig így, mivel Edward nem egy szőrös mackó, hála az égnek :D

Ahogy Ancsi írta az előző bejegyzésben, Jackson részt vett a  Scream Awardson, ahol kisebb-nagyobb interjú elejéig elkapták őt.  Persze kérdezték a BD-ről de sokkal előrébb nem jutottunk a válaszaival.
Szintén az SA-n, vele volt Nikki Reed is, aki arról mesélt hogy Bill Condon lenyűgözte őt, pedig még személyesen nem is találkoztak. Szóba került a forgatókönyv is, amit hét pecsét alatt őriznek, aminek azért én kicsit örülök is. Nem szeretném hogy új járjon mint az Eclipse.. Jackson egyébként megint édes volt, de ez a haj meg a sapka ??- nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy fog kinézni Jasperként, mert ő az a karakter aki szinte minden részben változást produkál. Örülnék ha tartanák az Eclipse-ben való megjelenését. :)

Azt sem árt megemlíteni hogy a Zooey magazin címlapján is Jackson vigyorog, amiről már írtunk korábban. + 100 Monkeys Troixos kép is van. :)
Plusz egy újabb bolondos video, az egész Twilight Saga cast-al, így Hallooween környékén. :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése