2010. november 15., hétfő

Sportember és csillámfiú

Egy gyors bejelentkezés csak ma, hiszen a BD forgatás épp szünetben van, amúgy pedig nem annyira hemzsegnek a hírek a srácokról. Persze interjúfordítások továbbra is folyamatban vannak.

Mindenesetre itt a nagy szabadidejében Kellan továbbra is ügyel arra, hogy a megfelelő vizuális élményértéket tudja nekünk közvetíteni a jövőben is, ezért a múlt héten többször is lekapták sporttevékenyég közben/után. Volt kondizni, boxolni, és areob állóképességét is fejlesztette a szokásos kocogással is.
Íme a képi bizonyítékok:


  
Robertre áttérve, a Blikk is megemlékezett a brazíliai forgatásról, de bár ne tette volna. Információtartalom az nincs benne, a stílus viszont cserébe kritikán aluli. Mindazonáltal az ott megjelent képet szeretném ide betenni, persze azt is láttuk már korábban, de gyanítom fogjuk is még. Vélhetően egy olyan jelenetet látunk, amelyen már megint azt érzékeltetik, hogy Edward milyen fantasztikusan csillog a napfényben, már csak azt nem értem, miért kell ehhez Robbal ilyen átszellemült arcot vágatni

2 megjegyzés:

  1. Rosszabb cikkre számítottam a Blikknél! Ami meglepett volt benne igazság :) Nem is hittem volna :P
    És nem akarok okoskodni, de nem hiszem, hogy forgatásról van szó a képnél. Hacsak nem Edward és Bella közösen szívják el első cigijüket! És az átszellemült arcra is ez a magyarázat! Rob így fújja a füstöt :P
    Remélem nincs harag Ancsi!! :$

    VálaszTörlés
  2. Jah. A HQ verziókat nézegettem éppen ma, akkor tűnt fel, hogy jééé, csillámfiú már megint egészségkárosít. Dehogy van harag, hát vaksi vagyok, ez van :)
    Bella és Edward első cigije. LOL. :D

    VálaszTörlés