2010. november 20., szombat

DVD megjelenések

Tudom, hogy egy részével mindenki tisztában van, de mivel itt egy hónapon belül 3 minket érintő DVD is megjelenik, szerettem volna, hogy legyen egy összefoglaló post ezekről.

1. Emlékezz rám!
November 11-én jelent meg a Robert Pattinson főszereplésével játszódó dráma DVD verziója magyarul. A szinkronos filmről már ugyan volt szó itt, sajnos Tyler-nek (véleményünk szerint) nem sikerült megtalálni a megfelelő magyar hangot, de aki nem szereti a feliratos filmeket, legalább meg tudja nézni ezt magyar hanggal is. 
Extraként egy (feliratos) werkfilmet és egy szintén feliratos előzetest láthatunk. 
A DVD borítóját is berakom, bár bevallom, nekem kicsit fantáziátlan, hogy effektíve a plakátot kaptuk itt is vissza.

  


2. Az utolsó léghajlító
Megjelenés: 2010. november 25.
Alig egy héten belül újabb DVD jelenik meg, amit a Jackson Rathbone rajongók jó eséllyel be fognak szerezni, vagy minimum írnak a Jézuskának, hogy szeretnék ;)
A Webshop Animare oldala szerint a filmet kábé 4 különböző hanggal hallhatjuk, és - ha jól számoltam - 18 különböző nyelvű felirattal. (Jelentkezzen, aki szerint valóban fontos a magyar DVD-n a hindi és az ivrit felirat!) Tartok tőle, hogy a DVD-megjelenés okán nem szinkronizálták újra a filmet, és akkor marad az a gyerekes Sokka-hang, mint a moziban, de akkor ezzel is jól meg vagyunk lőve. :( Pedig az előzetesben még egészen jó volt. A DVD olyan extrákkal rendelkezik, mint az Avatar eredete, Kimaradt jelenetek és Bakiparádé. A borítója pedig szép színes:


3. Alkonyat-Napfogyatkozás
Megjelenés: 2010. december 4. 
Azt hiszem, ez a legjobban várt DVD számunkra idén, és nem is kell bemutatni, akinek persze mégis, az a Twinformon talál egy nagyon részletes leírást róla. A DVD már egyre több helyen előrendelhető, és szinte biztos vagyok benne, hogy abban nem fogunk csalódni. (Na, persze, aki az eredeti hanggal már agyonnézte a filmet, annak biztos nem lesz az igazi, de ha jól rémlik, én Bella hangját bírom legkevésbé elviselni, bááár a NM-t már Edward hangja Szvetlov Balázs se hozta olyan jól, mint az Alkonyatot)
A borítók lehettek volna jobbak, de ez van. Úgyse az a lényeg.

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése