2010. november 1., hétfő

Happy Halloween!

Megpróbáltam összeszedni a híreket a srácok háza tájáról, hogyan is töltötték a Halloween-t, de nem lett teljesen tökéletes és széleskörű a dolog, remélem, megbocsátotok érte!

Egyébiránt, amint azt sejteni lehetett, a témában legaktívabbnak, mint a korábbi években is, Peter és Kellan bizonyult, róluk találtam ezt-azt.

Peter-től és feleségétől, Jennie Garth-tól múlt héten kérdezték meg, milyen tervekkel is készülnek eme alkalomra. Peter így válaszolt: "Azt hiszem, Justin Biebernek fogok öltözni... Legrosszabb Halloween-jelmezem egy múmia jelmez volt. Az éjszaka közepén lebomlott rólam a cucc, én meg ott álltam félig meztelenül." Sajnos Az esetről képes beszámolóval nem szolgálhatunk, ám a Justin Bieber-szerelést pár hete feltette nekünk Peter a Twitterére. 
Peter felesége Jennie azonban elárulta az OK! magazin újságíróinak az idei évre vonatkozó terveiket: "Szellemjárta házzá alakítjuk lakásunkat, és vendégül látjuk a lányunk nyolcadikos osztálytársait." Jennie többek között azt is elárulja, hogy Peter szinte gyermeki lelkesedéssel készül minden ilyen Halloween-partyra. Egyébiránt pedig lehet valami igazságtartalma ennek a szellemjárta bulinak, mert Peter tegnap a következő üzenetet írta a Twitterjére: "Boldog Halloween napot! A "szellemjártak"nak különösen." (Aki értelmesebben meg tudja fogalmazni a haunted szó megfelelően ragozott alakját, az szóljon!!)

Kellan Lutzról és barátnőjéről pedig az a hír járja be a világsajtót, hogy szakítottak, de mostmáraztán tutibiztos tényleg. A hírt arra alapozzák, hogy a sztárpár külön Halloween-ezett (szerintem amúgy tavaly is, akkor spec. mintha Ashley Green-nel lógott volna kedvenc majomemberünk), holott pár hete épp arról volt szó, hogy ez a Kellan gyerek össze akar költözni AnnaLynne McCorddal. 
Nos a tudomány mai állása szerint az Alice Csodaországban-nak jelmezben pompázó AnnaLynne egy Aaron O'Connell nevű modellsráccal partyzott (áldásunk rájuk!), míg a minket sokkal jobban érdeklő Kellan Lutzot egy Samantha Ronson nevű hölggyel fotózták többször is az este folyamán. (Szerintem a csaj csak a DJ volt) Kellan ezúttal nem túl nagy kreativitással profi boxolónak öltözött, cserébe viszont nagyon helyes volt. 

Íme a képi illusztrációk:

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése