2010. november 28., vasárnap

Exkluzív Eclipse DVD-részletek

A délután folyamán felteszek az Eclipse DVD-ről a netre felkerült anyagok közül 2 db videót, amelyen kibővített jelenetek lesznek megtalálhatóak, feliratozva. Az eredeti anyag, amiből kivágom a két részletet, itt található [amíg le nem szedik. Magam is csodálkozom, hogy ez még nem történt meg, de valszeg csak nagyon Hálaadásoznak a Summit-osok]. Természetesen ez a két részlet nem pótolja a DVD-t, azt érdemes megvenni, egyrészt mert tényleg sok klassz anyag lesz rajta, másrészt mert a srácok ebből (is) kapják a fizetésüket. Szerencsére közeleg a karácsony, lehet írni a leveleket a kompetens személyeknek, aztán már csak jól kell viselkedni! ;)))
Szóval ez a két részlet csak egyfajta kedvcsináló célját szolgálja.

Most azonban még van egy órányi dolgom, aztán vágok, feliratozok, feltöltök, és jövök. Kitartás :)

Itt az első.
Igazából ez egy törölt jelenet (nem is értem, miért a bővített jelenetek között van), és nekem nagyon hiányzott a filmből:


És itt a második is.
Igazából nagyon szeretem a filmben is ezt a Cullen-fiús stratégiai megbeszélős jelenetet, de így, hogy vannak még benne apróbb részletek, ha lehet, még jobb. :) És bár az Eclipse-ben igazán Jasper vezető szerepűvé válása az egyik legizgibb folyamat, ebben a videóban Emmett az, aki kifejezetetten szeretetre méltó. Az utolsó mondata nagyon csúcs :))

Már csak azt sajnálom, hogy a forgatókönyvhöz képest még ebből is szedtek le részeket.
Itt lett volna egy olyan, hogy Emmett megkérdi Bellát, hogy "Nézd, csak ki szabadult ki a kutyafarmról. Adjak valamit bolhacsípés ellen?", illetve itt lett volna a jelenet, amikor látjuk is, amint Edward felidézi Aro gondolatait. Kár, hogy ezeket mégse látjuk. :(

Amennyit viszont láthatunk, az itt van:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése