2010. november 13., szombat

Exkluzív részlet Jackson Rathbone Zooey magazinnak adott interjújából

Míg Kim igyekszik nyomon követni Rob BD forgatási kalandjait, én az egyebeket keresgélem inkább.

A héten kijött annak a Zooey magazinnak az interjújából egy részlet, amelynek (immáron friss infó szerint nem novemberi,, hanem) december/januári számának címlapján láthatjuk. A Hollywoodlife tette közzé az interjút, és néhány képet is mellékelt az elvonási tünetektől szenvedők kínjainak enyhítésére ;)

Íme a cikk-részlet:

Gyűlölünk belegondolni, de az Alkonyat-sorozat vészesen közeledik a vége felé. Jelen pillanatban a szereplők és a stáb vadul forgatják a vámpír legenda utolsó könyvét, amelyet két részben láthatunk, és ez a befejezés a színész Jackson Rathbone-t is nagyon foglalkoztatja.

– Nagyon izgatott vagyok, de ugyanakkor szomorú is, hogy hamarosan befejezzük. – árulja el  a 25 éves sztár a Zooey magazin következő részében, aki Jasper Hale, a vagány vámpír szerepét játssza. – Hihetetlen élmény, ilyen remek színésztársakkal és stábbal forgatni éveken keresztül, úgyhogy nehéz lesz ennek búcsút mondani.

Jackson-nak sok szabadideje lesz a forgatás alatt Baton Rouge-ban, hiszen a karaktere nem fog túl sokat szerepelni [na, azért a 2. részben, remélem igen!!], ő azonban máris megtöltötte határidőnaplóját mindenféle külön programokkal.

– A zenekarommal, a 100Monkeys-zal fogunk dolgozni, és koncertezni is fogunk itt délen, valamint az új vállalkozásom, a PatchMo Entertainment számára szeretnék új produkciókat létrehozni – mondja a terveivel kapcsolatban. – Továbbá egy új lemezkiadót is szeretnék alapítani.

A sokoldalú, kiegyensúlyozott előadóművész még mindig nem tudja felfogni, hogy ekkora sztár lett lett belőle.

– Pólókon és párnahuzatokon látok képet magamról, mint szőke vámpírról… És ez eltart egy ideig, amíg hozzászokok – árulja el. Nos, nekünk is eltart egy ideig, amíg megszokjuk, hogy is nézel ki Alkonyatos vámpírsminked és szőke parókád nélkül. Már majdnem el is felejtettük, milyen helyes is vagy, Jackson! 

A képek pedig itt. Hááát, halljátok-e a két alsó (főleg a bal) az nagyon ott van!!!
  


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése