2010. november 24., szerda

Hétköznapi apróságok

Nagyon azt látom, hogy ez az időszak nem a nagy hírek ideje, de azért apróságok csordogálnak a napok során, ezekből gyűjtöttem egy csokorra valót:

Robertről a héten jelent meg egy új outtake, aminek képei közül érdemes válogatni:
     
A legtöbb képet itt találtam összegyűjtve

Ezen kívül pedig a Vizet az elefántnak c. könyvnek szeretnének a filmhez kapcsolódó borítót készíteni, ehhez is kijött egy kép Robertről, ami szintén megérdemli, hogy ide is elraktározzuk. Forrás


Jackson és a 100Monkeys háza tájáról megkaptuk a  banda webnaplójának aktuális bejegyzését, amelyben rögtön egy újdonsággal rukkolnak elő, mégpedig egy új klippel, amely a Kolpix című számukhoz készült. A szám az új lemezük bemutatkozó dala, és az is kiderül, hogy a nagylemez címe pedig 'Liquid Zoo' lesz. Rajongóknak természetesen kötelező a videó megtekintése ;)

Peter továbbra is vehemensen forgatja a Jackie nővért, és ettől az sem tántorítja el, ha előtte mindösszesen 3 órát van lehetősége aludni. Az alváshiány alapvetően amiatt volt, hogy éjszaka tudott visszarepülni New Yorkba, majd ezek után kávéval, de még inkább Red Bull-lal tartotta magában a lelket és az erőt. És bár igazán nem szeretném fényezni, de még ezek után sem bírt ledőlni pihenni, mert megjelent az Emmy-díjkiosztóján, ahol díjat adott át, és ahonnan képünk is van. Ha a jelenlegi állapotok fennmaradnak, nem sok dolguk lesz a sminkeseknek, amikor a szeme alatti karikákat akarják sminkelni Carlisle-nak.


És végül, de nem utolsósorban Kellan-ről pár szó, de csak röviden, mert kivételesen róla nem hemzsegnek a héten a vadiúj fotók, de egy haverja elmondása szerint Kellan igyekszik élvezni a szingli életmódot: sokat lóg együtt régi haverjaival, temérdek mennyiségű izmot épít, haverjával festenek [graffitiznek??? - legalábbis nekem az jutna eszembe a 'spray-painting' fantázianevű tevékenységről], és koncertre járnak. Szóval Kellan lazít, és néha az is kell! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése