2010. december 8., szerda

Robert formában

És az a durva, hogy ezt éppen Kellan Lutz állítja. Nézzük csak, miről is van szó:

Kellan Lutz szava döntött abban a kérdésben, hogy vajon melyik Alkonyat-sztárnak van a legjobb hasizma. Az Alkonyat-Hajnalhasadás forgatásán a minap az Emmett Cullen-t alakító színész Robert Pattinsonra adta a voksát. 
- Szerintem most Robnak [a legjobb a hasizma] - válaszolta a 25 éves izompacsirta, amikor feltették neki a kérdést. A Meskadában is játszó színész azt is elmondta indoklásként, hogy miért nem Taylort vagy önmagát választotta: - Rob nagyon szorgalmasan edz a bringájával. Sokat teker, és folyamatosan edzésben van. Engem nagyon meglepett, úgyhogy azt kell, hogy mondjam, neki vannak a legjobb hasizmai jelenleg.


Kellan itt is hozzátette, mennyire várja már azt a szkanderezős jelenetet Kristen Stewart-tal: - Minden egyes rajongói találkozón, vagy ha összefutok rajongókkal, mindenki nagyon izgatottan várja, és mindenki azt kérdezgeti, hogy "Ugye láthatjuk a jelenetet a képernyőn?", És igen, láthatjuk, én pedig már alig várom.

AnnaLynne McCord ex-pasija azt is elárulta, mi jelenti számára a legnagyobb kihívást az Alkonyat forgatásában:  - Egyértelműen az, amikor megpróbálom betenni a kontaktlencséket. Azok a cuccok... Nekem kicsi szemeim vannak, és nagyon érzékenyek. Szóval azt nem nagyon várom, hogy egy órával azelőtt, hogy forgatásra kerülne a sor, be kell tenni a kontaktlencséket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése