2010. december 10., péntek

Koncerthangulat

Jackson bandája 100Monkeys épp egy hete koncertezett Baton Rouge-ban (holmáshol mostanság?? :) egy Manship Theatre nevű helyen, és innen mindenféle képi és videóinformációink vannak.
A képek tanúsága szerint a hangulat fergeteges lehetett, az is kiderül, hogy Jackson tényleg vámpír (csak a szemét tessék figyelni), továbbá nagyon lelkesen osztogatott autogramokat és fotózkodott rajongókkal, vélhetően a koncert után. Ez utóbbiból csak azért nem rakok be képeket, hogy ne egyen meg mindenkit a fene, de aki az eseményről készült kábé 200 kép mindegyikére kíváncsi, az ide kattoljon.



  

Itt egy videó is, hogy még jobban beleélhessük magunkat a hangulatba :) Tök furcsa ám Jacksont énekelni hallani (nekem, akinek nem napi rutin a 100Monkeys). Viszont nem rossz. 


Akinek pedig kedve támadt volna koncertezni egyet, az tudjon róla, hogy a két ünnep között szinte folyamatosan koncertezik a banda odakinn, szóval lehet irigykedni a kinti rajongóikra. Sőt. Ma twitteren hívták meg a népeket a szilveszteri koncertre, Austin-ba. Azért, ha elmenni nem is tudunk, igyekszünk majd legalább hozni a hangulatból máskor is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése