2010. december 29., szerda

Ez meg az...

Úgy tűnik, hogy picit lecsengett a karácsony, előkerült egy-s-más a fiúk háza tájáról. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, most nem annak van itt az ideje, viszont mégsem adhatjuk minden bejegyzésnek azt a címet, hogy Aprók! ;)

Kezdjük Robbal, mert ahogy elnézem, visszacsúszott a szavazásban, amely holnap véget is ér. 
Robról új outtake-ek jelentek meg, és nem csak a tegnapi Why not?, hanem a már korábbról is ismert TV Week-sorozatból, tudjátok, amelyek között a rózsás és cigizős képek is vannak. Íme pár új közülük:

  

  

Szintén új képek jelentek meg a Water For Elephants-ból, aminek ugye a hetekben láthattuk az előzetesét, ezúttal azonban a People magazin és az Entertainment Weekly közölt új képeket a filmből, továbbá megjelent egy új trailer is, amiben új jelenetek is felfedezhetők. Bevallom, nekem az előző jobban tetszik, annak sokkal magával ragadóbb a zenéje.
Aztán szintén Rob-nál maradva, az Entertainment Weekly beválogatta az év 30 legszexisebb színésze közé, az Eclipse-re hivatkozva, ám egy New Moon promóképpel.
Robról amúgy a stop.hu is megemlékezik nem túl információgazdag cikkel, de mivel ebben nem érzem a negatív hangnemet, ezért ide kattolva elolvashatjátok.

Peter kikapcsolódik. Ez persze ráfér. Mindezt azonban hivatalos oldala és twittere szerint ezúttal a Disneyland-ben teszi, amiről kerültek fel képek a hivatalos oldalának galériájába. Íme:

  

Amúgy Kellan után most Peter is mély bölcsesség megosztására használta twitterét, és mivel gondolata így az ünnepek környékén kifejezetten aktuális, megosztom veletek. Üzenete így szól: Amikor a szeretet hatalma majd győzedelmeskedik a hatalom szeretetén, akkor lesz igazi béke a világon.

Jackson turnézik a 100monkeys-zal. De egész héten a szó legszorosabb értelmében. Egyelőre a 26-i koncertről vannak hivatalos képek, ha nem is túl jó minőségűek, azért ízelítőnek íme:




  
  
Kivételesen Kellan-nel kapcsolatban nagy a csend, de azért a nagy évvégi toplistákból ő sem maradhat ki természetesen. Ezúttal ő is a People magazin Az Év Legjobb Celebfotói kategóriájának első 25 helyezettje között megtalálható, mégpedig ezzel a képpel:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése