2010. december 1., szerda

Robert a BD jelenetek forgatásáról

Mint azt Kim az előző bejegyzésében felvezette (ahova menjetek kommentelni!!! :), valóban mindenféle hírek szállnak a Breaking Dawn forgatásáról. Mint azt sejteni lehetett, azért elég különös helyzet lehet, hogy Kristen és Rob úgy forgatnak immáron házaspárt, hogy a valós életben is egy párt alkotnak, és úgy tűnik ez valóban pletykálkodásokra ad okot. 

Állítólag ugyanis intim jeleneteik forgatásába mind Kristen, mind pedig Rob hajlamos úgy belefeledkezni, hogy teljesen kizárják a külvilágot. Egyik csókjelenetüknél konkrétan úgy egymásba gabalyodtak, mintha a teljes stáb és a producerek nem figyelnék őket árgus szemekkel.
Robert így fogalmaz: "Amikor elkezdődik a csókjelenet, teljesen elfelejtem, hogy emberek tömege vesz minket körül. Valójában teljesen belefeledkezem a végére. Csak mikor befejezzük a csókolózást, akkor tör elő az elmém egy rejtett zugából, hogy az összes stábtag körülöttünk van, így aztán zavarba jőve távozok a forgatás helyszínéről."

Robert beszélt a meztelen jelenetekről is, és arról, hogy hogyan fogják megjeleníteni az Edward és Bella között fennálló vonzódást a képernyőn. "Mire, Ti nézők látni fogjátok a meztelen jeleneteket, igazán romantikus lesz, hiszen megszerkesztik és zenét raknak alá. Amit viszont nem fogtok látni az az, hogy a forgatás során 8 operatőr, egy rendező és még legalább 50 stábtag van körülöttünk. Az igazság az, hogy az ember csak kijön az öltözőjéből egy kis köntösben abban a tudatban, hogy ezt pillanatokon belül rengeteg ember előtt kell majd levennie."

No. Hát, azért ez nem lehet egyszerű.

A végére pedig betennék 2 db Rob-Kristen friss Eclipse still-t a DVD-re hangolódván :)))
Annyira szeretem az Eclipse-nek ezeket a nagyon élénk színeit!

  


A cikk innen, képekből pedig itt még több található. Egymásba gabalyodós rétes is :)

2 megjegyzés:

  1. Annyira imádom a második képen, ahogy fogják egymás kezét :)
    A másik ami a napokban a fejembe ötlött, hogy most a valóságban ők valahol beismerték, hogy járnak? Vagy nyilatkoztak erről? Vagy egyszerűen mindenki már tényként kezel? :D Nem mintha zavarna :P

    VálaszTörlés
  2. Szerinted a fentiek után kell mit nyilatkozni?
    Szóval nekem nem rémlik, hogy nyilatkozás szintjén kimondták volna, de egy pár hónapja már nem is titkolják, hogy együtt vannak.

    VálaszTörlés