2010. december 6., hétfő

Kishírek röviden

Avagy milyen lányra vár Kellan Lutz; 7 dolog, amit nem tudtunk Jackson Rathbone-ról és Peter legfrissebb twitterhírét is elhoztam nektek.

Ahogy elnézem a szavazást, Kellan áll a legrosszabbul, amit személy szerint nem annyira értek, hisz Kellan helyes, iszonyú jó teste van, és ezen felül még nagyon vagányul tud interjút is adni. :)) (És mivel a Meskada premier és az Eclipse DVD-megjelenés kapcsán el is kapták párszor, igyekszek is ezekből fordítani) És bár nem tisztem őt védeni, de ezúttal is sikerült olyat nyilatkoznia, amivel szemrebbenés nélkül ujja köré csavarja rajongóit. ;)
Megkérdezték tőle ugyanis, hogy most, hogy AnneLynne McCord-dal szakított, milyen barátnőre vágyik. Kellan így válaszolt: "Egy hétköznapi lányt szeretnénk. Lehet, hogy ez viccesen hangzik, de ahol én élek, és ahol dolgozok, ott nehéz olyat találni, aki nincs elszállva magától. Ez Hollywood kegyetlen világa. Én olyasvalakire vágyok csak, aki tud bowlingozni, el tud dobni egy focilabdát, és szeret sportolni. És igazán szereti az életet, boldog és sokat mosolyog. Nehéz olyasvalakit találni, aki képes leereszteni és élvezni az életet."

A következő videóban Jackson azt árulja el nekünk, mi az a 7 dolog, amit jóeséllyel nem tudunk róla!


Ezek pedig a következők: 1) színvak 2) nagyon hajlékony izületekkel rendelkezik 3) forgatókönyvet ír 4) üzletember 5) nagyon családcentrikus 6) nem azért hord folyton kalapot, mert kopaszodik vagy valami, hanem csak mert szereti a kalapokat  és végül 7) mindig ugyanazt a csizmát hordja.

Ésvégül Peterről egy gyorshír:
Kedvenc dokink a héten New Yorkban Jackie nővért forgat, mégpedig duplaműszakokban.

Robertről pedig nem azért nem írok, mert valami gondom van vele, hanem mert csak 'napiszenny' kategóriában találtam róla infót, miszerint nem vezet jól, meg A Vizet az Elefántnak c. filmbéli társnője Reese Witherspoon is lenyilatkozta, hogy milyen helyes, de hát ez meg nem újdonság.
Rob csak forgassa lelkesen a BD-t, mi pedig remélem, majd írhatunk arról, milyen jól is csinálja...

1 megjegyzés: