2010. december 16., csütörtök

BD pletykák

Lainey, a pletykás Lainey mindig tartogat valami újat számunkra. Mint mindig valamerre szimatol, és most sem hazuttolta meg magát, betekintést nyerhetünk a BD forgatókönyvébe.
SPOILER-t tartalmaz a bejegyzés, úgyhogy aki nem szeretne tudni bennfentes infókat a filmről megjelenése előtt, az ne olvassa :)

SPOILER
Szóval nem olyan régen lehetett több helyen is olvasni hogy kicsit feltúrbozták a BD forgatókönyvét és szinte mindenki meghal. Ez tényleg így lesz, Viszont! ez mind Alice látomásán keresztül fog hozzánk eljutni. A látomásban először Carlisle halna meg majd ezután sorban mindenki, teljesen felborul a megszokott rendszer, és szinte az összes Cullen meghal. Eközben Bella és Edward megöli Aro-t, majd ők is meghalnak  Jane által.  Ezután meghalnak a farkasok is, ami igazából senkit sem zavar, majd magáhoztér Alice.
Lainey szerint lesz sok megható Edward és Renesmee pillanat, de minden izgalmasabb rész át fog tolódni a második részbe. SPOILER


Hát én azért reménykedem hogy az első részben is lesznek bőven izgalmas részek. Egyébként én örülök ennek az átfedő sztorinak hiszen tényleg unalmas lenne hogy két órán keresztül csak szócsatáznának :D  Másrészt meg végre lesz valami változatosság :)

Még annyit, tudom hogy nem igazán tartozik a mi oldalunkhoz, de BD-vel kicsit kapcsolatos, szóval talátam egy isteni Renesmee & Jacob fanmade videot, amit muszáj betennem ide :) Nem vagyok oda Jacob karakteréért de ez olyan széép :) - kicsit érdekesen vannak a zenék összevágva, de azonkívül nézhető-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése