2010. december 12., vasárnap

Mit csinál egy szingli pasi Baton Rouge-ban?

... avagy rövid szösszenet Kellan Lutz hétköznapjairól.:)

Kellan-ről tudjuk, hogy Baton Rouge-ban van, ám annyit sajnos nem fog szerepelni a Breaking Dawn-ban, amennyit szeretnénk ;-) szóval nem forgat éjt nappallá téve, úgyhogy valamivel le kell vezetnie hihetetlen energiáit. 

Múlt héten például a helyi S.W.A.T egységgel edzett egyet, puszta unaloműzésként :) Azt ugye tudjuk, (ha más nem a filmből) hogy a S.W.A.T egyfajta különleges kommandó, egy elit katonai egység. Tagjai terrorelhárítással, túszmentéssel, és mindenféle fegyveres védekezéssel foglalkoznak. Így aztán nem lehetnek egyszerűek az edzéseik, kiképzéseik. Mindenesetre a héten Kellan Twitter-üzenetben köszönte meg a helyi SWAT-nak és kiképzőjüknek, hogy részt vehetett egy napjukon, edzhetett, lövöldözhetett kedvére, és sok sok élménnyel gazdagodott. Reméljük, kellemesen kikapcsolódott! ;)

Az eseményről kép is készült, csak katt a nagyobbért, mert ezen a kicsin aztán kereshetjük leendő akcióhősünket:


Másrészről pedig Kellan már a Killing Game-et is itt, Baton Rouge-ban forgatta, szóval jól ismeri a várost, így aztán most, hogy itt vannak Alkonyatos-stábtagjai, szívesen vállalja magára az idegenvezető szerepét is. Persze sejthető, mit is ismer a városban Kellan. Idézem: "Van néhány jó teke-pálya. És lehet gokartozni is."  (forrás)

Szóval Kellan jelenleg inkább a sportra koncentrál, mint a csajozásra, de azért ez a hét sem telt el Kellan-féle bölcsesség, vagyis lelki táplálék nélkül sem. Ismét a Twitteréről származik: "Akkor fogod megtalálni a békét és a boldogságot, ha rájössz melyek azok a dolgok, amelyeken tudsz változtatni, és melyek, amiken nem. Más embereket NEM LEHET megváltoztatni." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése