2011. március 13., vasárnap

Újabb Jackson rádióinterjú

Jackson mostanában rengeteg interjút ad, aminek nyilván nagyon örülünk. Így történt ez most is, amikor egy újabb rádióinterjú során hallhatták a kintiek, ha jól számolok, az elmúlt 1-2 hétben vagy harmadjára. Azonban ezúttal a Hajnalhasadás filmváltozatával kapcsolatban is elejtett pár infómorzsát, szóval csipegessünk.

- A forgatás idáig nagyon élvezetes volt. Túl vagyunk a munka felén... Nagyon remek volt Baton Rouge-ban dolgozni. - mesélte, majd arról áradozott, milyen nagy szerencséje volt azzal, hogy a környéken lakik a családja, akik a forgatás szüneteiben elhalmozták mindenféle házikoszttal. 

Ő is beszélt arról a minőségi fejlődési folyamatról, amely a Saga egyes részeinek forgatása során megfigyelhető. [Akkor én miért érzem azt még mindig, hogy az Alkonyat volt a legjobb film a háromból???] 

- Úgy érzem minden egyes film egyre jobb és jobb lesz, minden filmet más stílusú rendező rendezett, most pedig együtt dolgozhatunk Bill Condon-nal, ezzel nagy álmom vált valóra. Így aztán úgy vélem, ez az utolsó rész lesz a legjobb. - mondja Jackson, majd hozzáteszi: Van néhány nagyon izgalmas jelenet a filmben, amit a mi fantasztikus forgatókönyvírónk, Melissa Rosenberg és a mi csodálatos rendezőnk, Bill Condon megálmodtak, és amelyek a film csúcspontját fogják jelenteni, még élőbbé varázsolva ezzel a könyvet. 

Ahogyan filmjei nagy részében, Jackson ezúttal is maga csinálja a Hajnalhasadásban a kaszkadőrmutatványokat. Amint azonban most elárulta, hogy ezúttal mindezt törött bordával kellett végigcsinálnia. Miközben ugyanis néhány dolgot cipelt, amikor együttesével a 100Monkeys-zal dolgozott, megbotlott egy köteg kábelben, és megrepedt a bordája. Jackson azonban nem tájékoztatta erről a stábot, hogy továbbra is maga csinálhassa ezeket a mutatványokat: - Nagyon fájdalmas volt, de megérte. - kommentálta Jackson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése