2011. március 6., vasárnap

Jackie nővér hírek

Rég tervezem már lefordítani ezt a cikket, főleg, mert valahogy Peter-ről most kevesebb anyag van, de a többiekkel kapcsolatban meg akkora volt a pörgés, hogy nemigen adódott rá eddig lehetőségem. 

Március 28-án hétfőn, helyi idő szerint este 10-kor visszatér Peter Facinelli sikeres sorozata a Showtime csatorna képernyőjére a harmadik évaddal, aminek nemrégiben mutatták be az előzetesét.

A második évad úgy ér véget, hogy [vigyázat, innen spoiler nekünk, úgyhogy mindjárt halványítok is rajta azok kedvéért, akik esetleg bíznak abban, hogy nálunk is lesz 2. évad :)] Jackie nővért bugyi nélkül kapták rajta, vagyis a férje, legjobb barátja és gyakorlatilag minden körülötte élő számára lelepleződött az egyik féltve őrzött titka. Mint a legtöbb sorozat a Showtime csatornáján, ez is cliffhanger-rel ért tehát véget, és hagyott némi kibogoznivalót az elkevetkezendő epizódokra, illetve remélhetőleg évadokra is. Még Dr. Fitch Cooper is rossz napokat él ál, nagyon megbántják, és ez próba elé állítja egyébként kifejezetten nemtörődöm stílusú személyiségét. 

Íme tehát az előzettes, az évad szlogenje pedig: "Kiderül az igazság és az egyetlen kiút, ha az ember még mélyebbre süllyed [a hazugságokban]!"


Amint az az előzetesből is látszik, a hazugság hálója egyre szövevényesebbé válik Jackie nővér körül. Szerencsére az őt körülvevő karakterek, akiket Peter Facinelli, Meritt Wever (Zoey), Stephen Wallen (Thor), és Anna Deavere Smith (Gloria Akalitus) alakítanak, elég sok vicces helyzetet teremtenek az egyre növekvő feszültségből.

A Jackie nővér 3. évadában új arcokat is láthatunk a színen. Egyikük Judth Light. Időpont ütközések miatt ugyanis Blythe Danner, aki korábban Coop egyik anyukáját játszotta [Miért, hány van neki? erről le vagyok maradva :S], le kellett, hogy adja a szerepet és Light lépett a helyébe. Swoosie Kurtz, aki a másik anyját alakította szintén visszatér. Másik új szereplő Jaimie Alexander, aki szerepel a Peter Facinelli által készített Loosies című filmben is. A hírek szerint ő Kevin Peyton (Jackie férje) "vadóc és éretlen" húgát, Tunie-t fogja alakítani.

Kinn február 22-én jelent meg a második évad DVD-je is, amelyen az évad 12 epizódját a szereplők és készítők kommentárjával is megnézhetik a szerencsések, akik megveszik a DVD-t, és két kisfilmet is láthatnak: Dr. O'Haráról és Dr. Cooper-ről, illetve a színészekről, akik őket ábrázolják.
Forrás

Ez utóbbiból és az előzetesből is vannak pillanatképek, íme egy-egy:

  
Több még itt

Egyébiránt a Viasat3-on állítólag hamarosan látható a 2. évad a Sorozatjunkie szerint (!!), előtte pedig az első évad ismétlését láthatjuk, hétfő éjszakánként (0:10) / kedd hajnalonta (3:30). Nem egy nézőbarát időpont, úgyhogy reméljük, az új évad epizódjai nézhetőbb időpontokban lesznek adagolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése