2011. március 24., csütörtök

Innen-onnan

Hogy megtörjem az egyhangúságot, teszek be egy Jackson képet, aki a WOWee (hordozható hangszórókat gyártó) cégnél jelent meg, és ott készítettek róla egy remek fotót. Ő az:


Aztán vissza a megszokott vizekre. Tovább áradnak az anyagok Rob-ról, én most a WFE kulisszák mögötti képei közül válogatnék párat, a teljesség igénye nélkül:






Képek innen 

Ésvégül két Jackie nővér videó, amiből -tudom- van annyi, mint égen a csillag, és néha én magam is unom, bevallom, DE ezeket maga Peter készítette (!!) a harmadik évad forgatásán, egyfajta videónaplóként. Peter hozza a szokásos nagyon vicces formáját, szerintem mindenképpen érdemes belenézni a videókba. Bevallom, kicsit sajnálom is, hogy nincs időm arra, hogy feliratozzam, mert érdemes lenne. :))

   

Ja, és még egy Peter-infó: Peter pár napja azt írta Twitterre, hogy kész van a Loosies c. általa készített mozi képi anyaga, következő állomás a zene alászerkesztése, és hogy alig várja már, hogy lássuk a kész filmet. Bevallom, én is alig várom. ;) (csak félek kicsit, hogy nem fog túl nagy nyilvánosságot kapni :( ) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése