2011. március 19., szombat

Egyveleg

Tegnap este lement az MTV-n az egész héten promózott Robert Pattinson interjú. Akinek még mindig nem lett volna elege tegnap a srácból, Robert a Jay Leno show-ban is megjelent egy hosszabb beszélgetés erejéig. Mindkét műsor magyarra fordított kivonata, illetve linkjei megtalálható a Twinformon (ahol sejtem, Ti is megtaláltátok már, de azért linkelek innen, hogy meglegyen): a Jay Leno-s ezen a linken, az MTV-s interjú pedig itt található. 

Ugye arról is szó volt, hogy megjelenik egy Vizet az elefántnak! részlet, ami máris fenn van a YT-on ('Come with me' címmel), aki látni szeretné a moziig, az itt is megnézheti:




De hogy ne pusztán Robról szóljon a nap, teszek be három friss képet, amelyek közül kettőn Jackson látható az Aim High forgatásának kulisszái mögött. Nagyon harcos a srác, izgalmas jelenetek várhatók belőle :)), és már részemről hiányoltam is némi friss Aim High infót.

  
Katt a képekre a nagyobbért!

A harmadik képen pedig Jackson Daniel Cudmore-ral (Felix; hűűű milyen magas a csávó) és Leah Gibson-nal (Nettie a Napfogyatkozásból) látható a legutóbbi Alkonyatos rajongói találkozón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése