2011. március 18., péntek

Nina Dobrev Kellan Lutz-ról

Rengeteg okunk lehetne, hogy irigykedjünk Nina Dobrev-re. Egyrészről amiatt, hogy Nina az egyik legfelkapottabb sorozatban (A vámpírnaplókban) szerepel, másrészt viszont "szegénynek" olyan pasikkal kell együtt dolgoznia éjt nappallá téve, mint Ian Somerhalder vagy Paul Wesley. És most újabb pont kerülhet fel az irigységlistára. 

Nina ugyanis Kellan-nel együtt játszik a Killing Game című filmben, és ő is csak jókat tud mondani Kellan-ről:
- A Killing Game egy független film, amelynek Kellan a főszereplője, és oda-vissza vagyok tőle. Ez igazán az ő filmje, nagyon odateszi magát.

A Killing Game [Gyilkos játszma(??)] akcióthriller, amelynek középpontjában egy olyan világ áll, amelyben férfiak vívnak gladiátor harcot életre-halálra, csak hogy szórakoztassák a megjelent közönséget. Nos, ebben a filmben Nina Kellan feleségét alakítja. (Még mindig Ian és Paul miatt irigykedünk???)



- Kicsi, de annál fontosabb részem van a filmben - mondja Nina, akinek nem kell nagyon megerőltetnie magát a filmben: folyamatosan Kellan után sír. [Miután Kellant elrabolják, és kényszerítik, hogy részt vegyen ebben a "játék"ban, úgy kerül bele ebbe a világba.]
- Kellan igazán jó munkát végez ebben a filmben, amint arra már az 'Alkonyat' filmekből következtethetünk, ez igazán az ő világa, és az emberek nagyon kellemesen meg fognak lepődni és igazán lelkesek lesznek, hogy egy ilyen nagy szerepben láthatják őt.

Kellan és Nina nem csupán munkatársak, hanem jó barátok is, sőt már a forgatás előtt is ismerték egymást. 
- Igen, már ismerjük egymást egy ideje. - erősíti meg Nina. - Mindkét vámpírsorozatnak hasonló jellemzői, hasonló velejárói vannak, hasonló rendezvényekre járunk, szóval ez is közös bennünk. 

Noha a filmnek még nincs hivatalos bemutatási időpontja, de tagadhatatlanul nagyon várjuk. Megláthatjuk majd benne többek között azt is, hogy működik-e a vonzás, a kémia Nina és Kellan között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése