2011. március 3., csütörtök

Jackson interjúk az elmúlt napokból

Az elmúlt napokban két interjú is készült Jacksonnal, ezekből szemezgetnék most Nektek:

Az elsőt az MTV Seven című műsorában volt látható, és sok-sok apró ínyencség elhangzott benne:

- Szó volt arról, hogy bár most Los Angelesből jelentkezett Jackson, hamarosan visszarepül Vancouverben, ahol ugye jelenleg a Breking Dawn forgatási munkálatai is zajlanak. A kérdésre, hogy hogy érzi magát Kanadában, Jackson elmondja, hogy Vancouverben nagyon kedvesek, barátságosak az emberek, ám nagyon hideg van.
- Pénteken azonban egy 100Monkeys koncertet is rendeznek Vancouverben, amit nagy izgalommal vár. A koncerten megjelennek páran a stábból is, konkrétan a "Cullen-gyerekek": Nikki, Kellan, Ashley, illetve Rob és Kristen is. Jackson azt is elárulja, hogy beszéltek már Nikki Reed-del arról, hogy a lány rendezné az egyik következő videoklipjüket :) 
- A riporter rákérdezett, hogy nem szoktak-e zenélgetni a forgatáson, mire Jackson feleleveníti, hogy a Cullen-nappaliban van ugye zongora, ahol Edward játszik, ennek kapcsán pedig Robot méltatja, mennyire kiváló zongorista, gitáros és milyen jól énekel, illetve az is kiderül, hogy Kristen is jól gitározik, és remekül főz is. :)
- A 100Monkeys további terveire vonatkozóan megtudhatjuk, hogy folyamatban van a második stúdióalbumuk felvétele, ami haraosan megjelenik. Erről már kapható egy kislemez is, amely a Wandering minds címet viseli. Illetve azt is megsúlya Jackson, hogy ki fognak még adni egy novellát/regényt (?), amelyet ők maguk írtak, rajongóik iránti tiszteletük jeléül. 
Jackson beszélt még a BD szexjeleneiről és az Arany Málna díjairól is, ám ezekről részletesebben olvashattok a Twinformon is, úgyhogy részemről nem ismételném a lányokat.


Ma pedig egy Houstoni KRBE rádióban hallhattuk Jackson-t egy telefoninterjúban, ahol a következőkről beszélt (itt is vázlatosan): 
- Először is arról beszél Jacskon, hogy a féléves forgatás kellős közepében vagyunk, és a Hajnalhasadás első részét idén novemberben, a másodikat pedig egy évvel később láthatjuk. Valószínűleg azért e hosszú várakozás, mert rengeteg CGI-effekt lesz különösképp a második részben, emiatt hosszadalmasabb lesz az utómunka.
- Megkérdezik, kiben lesz másabb ez a film, mint a korábbiak. Jackson elmondja, hogy szerinte mind a három eddigi film is teljesen más volt, hiszen a különböző rendezők különböző stílusokat képviselnek: az Alkonyat mutatta be a vámpírvilág létezését, az Újhold a vérfarkasokat, a Napfogyatkozás pedig egyfajta egyensúlyt hozott létre, megmutatta, hogyan tudnak ezek az ellenséges lények együttműködni. A következő filmekben pedig láthatjuk Bella vámpírrá válását és Edward és Bella kapcsolatának beteljesedését. [Már megint a Téma, avagy Sex a BD-ben :)] 
- Egy rajongó arra volt kíváncsi, hogy a könyvben Jasper és Emmett elrángatják Edwardot legénybúcsúra, és hogy ez benne-e lesz-e a filmben: mire a válasz IGEN, láthatunk belőle egy kicsit!!! :) Részleteket azonban nem árulhatott el részleteket, mert hatalmas titkolózás van a filmmel kapcsolatban. 
- Aztán arról kérdezik Jacksont, hogyan került bele a sorozatba, és hogy sejtették-e, hogy ekkor őrület lesz belőle. Természetesen nem sejtették, noha már az első film forgatásakor mindenütt ott voltak a rajongók Portland-ben. Ő pedig úgy került bele, hogy Cathrine Hardwick elvitte a meghallgatásra, elmesélte neki a háttértörténetet és mesélt erről az egész vámpírvilágról, ami nagyon izgalmasnak hangzott. Amikor pedig elárulta az unokahúgának, hogy mi a helyzet, a kiscsaj nagyon bezsongott, hogy Jackson is szereplője lesz a mozinak :)
- Ezután Jackson Houston-i kötődéseiről beszélgetnek, kiderül, hogy Jackson egy ideig a városban lakott, aminek a helyiek nagyon örülnek. 
- Aztán ismét egy rajongói kérdés következik. Mint tudjuk, Jackson különös képessége, hogy képes befolyásolni az emberek hangulatát. Ha valóban rendelkezne ilyen képességgel, akkor jó vagy gonosz célokra használná-e azokat? Jackson természetesen azonnal a gonosz célokat választja. :)

Aki ért angolul, a teljes interjút ITT hallgathatja meg. 

Egyébiránt ma Rob is részt vett egy rádióinterjún, mellesleg élőben, nem csak telefonos kapcsolaton, az erről szóló beszámolót is megtalálhatjátok a Twinform-on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése