2011. február 9., szerda

Melóhegyek Peter előtt

Most, hogy hamarosan vége a Breaking Dawn forgatásának, el kell gondolkodniuk a srácoknak a hogyan továbbon. Amint látszik, tervek és más folyamatban lévő projektek is bőven vannak, most azonban Peter-nek (még egy) újabb tűnt fel a színen.

A hírek szerint Peter következő munkája egy olyan film lesz, amelyet ő írt, szerepel is benne és produceri feladatokat is ellát a film kapcsán. A film címe 'El Chico Blanco', és júniusban kezdődnének a munkálatok. A film története a következő: 
Az El Chico Blanco Ben Harper történetét meséli el, aki kiközösített fehér férfi, aki a gettóban nő fel, és aki ezen hátrányos helyzete ellenére hatalmi rangot ér el. Egy börtönlázadás[?] során Harper legyőzi faji előítéleteit és eléri, hogy a hírhedt gengsztercsalád fejévé váljon, belépve ezzel a drogok, a pénz és a hatalom világába. 

A filmet Carl Franklin rendezi, amit Peter nagyon izgatottan vár. 
"A Carl által képviselt látványvilág tökéletesen illeszkedik a forgatókönyvemhez, úgyhogy alig várom, hogy együtt forgassunk, amint befejeződik a Breaking Dawn."

Egy másik forrás szerint a forgatás helyszíne Új-Mexikóban lesz. 

Ez nem az első eset azonban, hogy Peter több szerepben is feltűnik egy film kapcsán. Tavaly nyáron ugyanis a 'Loosies'-t forgatta, amelyet ő írt, ő volt a producere és szerepelt is a filmben, amely egy zsebtolvajról szól, akinek hirtelen fel kell nőnie, mivel apává válik. Szintén az ő tollából származik az 'Accidentally In Love' [Véletlenül szerelem] forgatókönyve is, amelynek felesége, Jennie Garth a főszereplője, és amely film odakinn hamarosan debütál a Hallmark csatornán. Ebben a projektben is részt vett Peter Facinelli producerként is, és mindkét fent említett film az ő és Rob De Frankó által alapított filmprodukciós vállalatának, a Facinelli Films-nek az égisze alatt készült.

Peter - mint tudjuk - jelenleg a Hajnalhasadás 1. és 2. részének forgtásán vesz részt Baton Rouge-ban. 
Azt is tudjuk, hogy Peter neve a közelmúltban a 'Paz' című film [részletek az imdb-n], az 'Absinthe Drinkers'-ben és a Bo-ban is felmerült. Ezeken kívül pedig hamarosan debütál a Jackie nővér [mégpedig március 28-án] a kinti Showtime TV-csatornán. 

Így aztán hiába várja Jennie Garth annyira, hogy férje végre befejezze az Alkonyat-filmek forgatását és végre több időt töltsön vele és családjával, attól tartok, ez nem mostanában fog bekövetkezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése