2011. október 13., csütörtök

Kellan a Men's Fitness címlapján

Van egy szép új címlapunk, plusz egy rövidke cikkecskénk hozzá. Szerintem szeretni fogjátok ;)


Kellan Lutz azt mondja, hogy minden egyes évben meghatározza maga számára a magánéleti és szakmai célokat is - most pedig hamarosan egy újabb dolgot húzhat le a listáról.
- Mindig is szerettem volna görög istent játszani valamiben - mondja a Men's Fitnessnek a csupa izom színész, aki a hamarosan bemutatásra kerülő Halhatatlanok című moziban Poszeidón istent alakítja. 

A 26 éves Lutznak, akit gyakran láthatunk meztelen felsőtesttel, megvan hozzá a fizikuma és a forgatás alatt is fenntartotta az intenzív testmozgást. 

- Egyszerre keltem a nappal, olyan fél 7 körül - mondja. - Aztán elmentem futni, majd csináltam pár felülést, megint futottam egy kicsit, aztán csináltam pár kitörést, majd gyakorlatoztam a gyűrűn, végül pedig csináltam pár felülést! 

Azt mondja, szívósságának hat bátyja, az oka, "akik össze-vissza vertek", az Alkonyat sztárja, aki korábban modellkedett is, úgy jellemzi magát, hogy olyan ember, aki keresi az izgalmakat. 
- A szívemet-lelkemet beleadom egy akciófilmbe - mondja Lutz. - Hajlamos vagyok a határaim feszegetéséig elmenni. Nem igazán félek a magasságtól, az ejtőernyőzéstől és a bungee jumpingtól sem. 
- Szeretem a harcművészeteket, a lőfegyveres kiképzést, a fegyvereket, a késeket, a gyors autókat és a motorokat - teszi hozzá. - Mind szeretem ezeket!

3 megjegyzés:

  1. Uhh, Kellannak hat bátyja van?! Nem is tudtam.
    Ancsi, letudnád írni, hogy kik ők vagy valahol utána lehet ennek nézni?

    VálaszTörlés
  2. Én már olvastam tobb interjúban is, hogy sok tesója van. Hogy ebből mennyi öccs, bátyj, azt nem tudom, az angol nem kényeztet el azzal, hogy ez megkülönböztethető legyen. Nekem 1-1 öccse és bátyja rémlik, öcsike valami premierről, bátyusnak meg esküvője volt, ahol Kellan is megjelent. Ha lesz időm, utánanézek majd a többinek is...

    VálaszTörlés
  3. Nah. Gyors utánakeresés szerint Kellannek hat fiútestvére van, ezek közül négy nevet találtam: Brandon, Tanner, David és Daniel (akik ikrek), illetve egy lánytestvére: Brittany.

    A források nem biztos, hogy túl kompetensek, de azért íme:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kellan_Lutz
    http://wiki.answers.com/Q/What_is_kellan_lutz's_brothers_and_sisters_name

    VálaszTörlés