2011. október 15., szombat

Peter (is) a címlapon; Jackson olvasásra buzdít

Nem tudom, mi van a levegőben, de héten már a harmadik címlapon szerepelnek a srácok. Jacksont az Ouch! magazin, Kellant a Men's Fitness novemberi számának címlapján láthatjuk, Petert pedig a Defy magazin novemberi számának címlapján lesz látható. Bíztató módon bajusz nélkül, egy kis dögös szakállal. Nem bánjuk, gondolom :) 


Ezzel kapcsolatban még nincs bővebb anyagunk, ám az amerikai pletykalapok már tudni vélik, milyen jelmezt ölt magára Peter az idei Halloween partyn. Ezzel kapcsolatban is találtam egy cikkecskét:

Az amerikai színész szereti Carlisle Cullen szerepét a vámpíros sorozatban, ám inkább a forgatáson hagyja a karaktert. Tudvalevő, hogy korábban már öltözött be Carlisle-nak a kísérteties ünnep alkalmával, de úgy döntött idén egy kicsit könnyedebbre veszi a figurát.
- Nem, ezt csináltam az elmúlt öt évben - mondja. - Lehet, azt hiszitek, hogy Carlisle-nak öltözni a lehető legegyszerűbb, de igazából hosszú órák kemény munkájának eredménye. Úgyhogy idén, azt hiszem, tűzoltó leszek. 

Peternek azonban nem ez volt az első jelmez-ötlete.
Eredetileg feleségével, Jennie Garth-szal és lányaival együtt valami családi ötleten agyaltak. 
- Mókus szerettem volna lenni [az Alvin és a mókusokból], mivel van három lányom, azt gongoltam, jó buli lenne, ha ők lennének a mókuslányok, én pedig Dave. De az ember nem irányíthatja, hogy ők mik akarjanak lenni. És az utolsó pillanatban amúgyis mindig mrggondolják magukat a jelmezükkel kapcsolatban. - mondta Peter az E!Online-nak. 

A 14 éves Luca, a 8 éves Lola és az 5 éves Fiona nagy terveket dédelgetnek, ha a jelmezekről van szó. Mostanáig csak Peter legidősebb lánya árulta el, mit rejt a tarsolyában, de Peter alig várja, hogy láthassa lányait beöltözve. 
- Azt hiszem, a legidősebb lányom Stephordi feleség szeretne lenni. - mondta nevetve Peter.


Jackson pedig (Jasperként) egy olvasásra buzdító poszteren jelenik meg, amely egy sorozat része, amelynek további tagjait a Forrásnál láthatjátok még. A poszter egyébként (cm-re átszámolva) kb. 55×85-ös, és 16 dollárba kerül. Ő az:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése