2011. április 14., csütörtök

Rob, a jótékony

Robert Pattinson a legújabb híresség, aki tevékenyen részt vesz a Japán földrengés és annak következtében bekövetkezett szökőár károsultjainak megsegítésében. Ennek érdekében felajánlja egyik pólóját, amelyet aláírt állapotában fognak elárverezni. Robert a Vizet az elefántnak! című filmben partnerét játszó Reese Witherspoon példáját követi, akinek szintén elárverezték egy felsőjét. A befolyó pénzt a Yoshiki alapítvány számlájára utalják, amelyet egy Yoshiki Hayashy nevű japán rockbanda egyik tagja alapított azzal a céllal, hogy valamit visszaadhasson a közösségnek abból, amit ő kapott. 
Robert és Reese mellett olyan hírességek segítenek még a japán károsultaknak, mint James Franco, és a komikus legenda Stan Lee, aki jónéhány könyvét dedikálta az ügy érdekében. 

Nyilván rengeteg rajongót motivál a tény, hogy egy olyan póló bldog tulajdonosa lehessen, amelyet Rob (szent kezei) megérintett(ek), és ha ezzel egy jó ügyet támogatnak, akkor máris mindenki nyert.
Egyébiránt a kintiek egy megfelelő helyre küldött SMS-sel is segíthetnek, amely során 10$-t adományoznak a rászorulóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése