2011. április 2., szombat

Dilemmák a Bel Ami reklámkampányával kapcsolatban

A produkció vezetői idegesek amiatt, hogy rossz fényben fog feltűnni a szívtipró sztár

Robert Pattinson elismeri, hogy a Bel Ami még mindig szerkesztés alatt áll, mivel a filmstúdió vezetői amiatt aggódnak, hogy az Alkonyat rajongók, akik hozzászoktak ahhoz, hogy Robert egy visszahúzódó, rendes srácot alakít a sagában, kiábrándulnak majd belőle a film láttán.

RPattz a címszereplő ’Szépfiút’ játssza az azonos című Maupassant novella filmadaptációjában, amely egy 19. századi szoknyapecér újságíróról szól, aki azáltal emelkedik egyre feljebb a társadalmi ranglétrán, hogy végigd***ja egész Párizst.

A film, amelyet 2010 tavaszán Nagy-Britanniában és Budapesten forgattak – női főszereplői Uma Thurman, Cristina Ricci és Kristen Scott Thomas. Eredetileg [2010] karácsony[á]ra tervezték a film bemutatását, azonban a premier dátuma a mai napig nem ismert.


– Igazán hűek maradtunk a könyvhöz, mivel a srác valóban egy szaralak, aki a végére mindent elér, amit akar, ezt azonban elég nehéz eladni, főleg úgy, hogy én alakítom őt – árulta el Pattinson a Totalfilm-nek.
– Mindenki azon görcsöl, hogy a rajongók azt fogják gondolni, hogy ’Óóó, én azt akarom, hogy [Rob/a karaktere] helyes legyen, és kedves legyen minden nővel.’

A szépfiú ezzel szemben egy jellemtelen fickó.
– Én tisztában vagyok ezzel – nevet a ’Vizet az elefántnak!’ sztárja – De akkor is jó buli volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése