2011. április 12., kedd

100 Monkeys album- és koncertinfók

No, most, hogy befejeződött a BD forgatás, srácok is elkezdik élni saját életüket. Az első BD-utáni hírecske Jacksonról jött, aki együttesével a 100Monkeys-zal együtt nem csak hogy hamarosan megjeleneteti második stúdió albumát, de még a nyáron útnak indulnak, hogy promotálják is azt.

Az MTV cikke szerint üdítő látni, hogy az Alkonyat sztárja a forgatások ellenére sem hanyagolja el zenekarát, amelyre 2009-ben figyelt fel a világ, sőt még videónaplót is forgatott (mégha ezügyben a lelkesedése nem tartott túl sokáig a bandának), és egy videoklipet is kiadtak Kolpix címen.

Az együttes azonban a tegnapi napon hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy második stúdióalbumukat - amelynek neve a találó - Liqiud Zoo, 2011. június 28-án dobják piacra, és ugyanezen a napon országos turnékörutat is kezdenek.
A turné első állomása Cincinnati, de a turné USA olyan nagyvárosaiba is eljut, mint Dallas, Anaheim, Detroit, Chicago és San Francisco. 

A cikk azt is megemlíti, hogy azon kívül, hogy ezek a koncertek igazán szórakoztatóak, azért is érdemes lehet elmenni egy ilyen koncertre, mert akár itt is belebotolhatunk egy-egy Alkonyat-szereplőbe.

Mi ugyan ebből valószínűleg kimaradunk - persze ha valaki az USÁ-ban jár és épp elmegy egy ilyen koncertre, mindenképp számoljon be róla :)) - de egy csapatfotót azért be tudok tenni a hangulat kedvéért :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése