2011. április 1., péntek

Rajongói kaland Jacksonnal

Nem szoktam annyira kedvelni a srácok rajongókkal való közös fotóit, mert a) olyan semmitmondóak, b) nyilván én is szívesen lennék a rajongók helyében, c) amúgyis a rajongók csak rontják összképet :) Ezúttal azonban kivételt teszek, egyrészt mert a képen szereplő kislány mindössze 10 éves, másrészt pedig nagyon aranyos történetet mellékelt a kislány anyukája a képhez:

Épp most hívott a 10 éves kislányom, aki majd megveszett a boldogságtól...
A két nagyobbik lányom Squamish-ben tölti a tavaszi szünetet a szüleimnél. Eredetileg úgy volt, hogy hazajönnek hétvégén, de mivel a városban forgatják az Alkonyat utolsó két részét, kitalálták, hogy nem jönnek haza, amíg össze nem futnak valamelyik szereplővel. 
A 13 éves nagylányom, aki a legelvakultabb rajongó, folyamatosan a hotel környékén bóklászik, ahol a szereplők el vannak szállásolva. Már-már fanatikusan, minden áldott nap 1 órakor lemegy a Booster Juice-ra (mivel úgy hallotta, hogy páran megjelennek ott a forgatási szünetekben), és a London drogéria környékén mászkál, mivel két korábbi munkatársam ott találkozott Robert Pattinson-nal, Taylor Lautner-rel és Kristen Stewart-tal (az ő szállodájuk két saroknyira van innen). 
A mai napon ő elment játszani az egyik barátjához, apukám pedig megkérdezte Jessie-t (ő a kislány a képen), hogy nincs-e kedve vele menni beváltani a kuponokat, amiket múlt héten hagytam ott, amikor elvittem a lányokat. Naná, hogy volt, és ekkor találkozott Jackson Rathbone-nal!!! Én úúúúgy irigykedek. IMÁDOM a srácot. Ő a legnagyobb kedvencem az Alkonyatból, fantasztikusat alakított az Utolsó léghajlítóban, és igazán hátborzongató volt, amikor a Gyilkos elmék egy epizódjában vendégszerepelt.

És íme a kép is Jacksonról és a szerencsés kislányról:


1 megjegyzés: