2011. április 2., szombat

DVD készül Carlisle (elő)életéről

A Summit a héten bejelentette, hogy kiadnak egy DVD-t az Alkonyat előtörténetéből, amely a fiatal Carlisle életét követi nyomon emberi életétől egészen az Alkonyatot megelőző eseményekig.

Carlisle, akit a filmekben Peter Facinelli alakít, a Cullen család feje, ám a filmekben nincs olyan nagy szerepe, mint a könyvekben.


Az Alkonyat előtti időket idéző történetet csak DVD-n adják ki, valamikor a két Hajnalhasadás film között, feltehetőleg azért, hogy kielégítsék a telhetetlen rajongók igényeit. Láthatjuk majd benne Carlisle életét, mielőtt Edward-ot (Robert Pattinson) átváltoztatta, és mielőtt Bella (Kristen Stewart) egyáltalán megszületett. A film bemutatja majd azt az utat, amelyet Carlisle megtesz, míg felfedezi vámpírsággal járó szupererejét, láthatjuk majd, hogyan tesz szert vámpír ismerősökre a vámpír orvosi egyetemen. 

Facinelli állítólag visszautasította a lehetőséget, hogy fiatalabb önmagát alakítsa, és a hírek szerint a szerepet a srác kapja az "Én és a hercegemből". Az illetőt amúgy Luke Mably-nak hívják. 

Pattinson és Stewart nem fog megjelenni a filmben, viszont lesz egy fiatalabb Edward, akit a végefelé Carlisle átalakít. A záró jelenetet állítólag 1900-as évek elejének stílusában fogják ábrázolni. 

Hogy kivegye a részét, Stephenie Meyer is megfogalmazta véleményét a filmről, miszerint ő erre nem adja áldását. "Carlisle valamiért sötét és misztikus figura" írja blogjában. "És egyébként is: ki a fene ez a srác az 'Én és a hercegem'ből???"










Bár a cikk végének stílusa már gyanús lehet, de ha mégsem, akkor csendben teszem hozzá, hogy április 1-jén íródott a cikk eredetije ;-D

2 megjegyzés:

  1. De kár, hogy lehet, csak álhír...Carlisle a kedvenc karakterem a Twilight-ban, és örülnék, ha az életéről film készülne :D
    De ha nem Peter játszaná, abba belepusztulnék...:(
    Az csalódás lenne...
    Remélem (feltéve ha igaz a hír) hogy akkor ő játszaná :)
    Különben sem hinném, hogy Peter nemet mondana egy olyan ajánlatra, amiben ő a főszereplő :D
    Bár tényleg...az Április 1 dátum elég árulkodó :D

    Carly

    VálaszTörlés
  2. Meg aztán, ha megnézed az eredeti cikket, van benne egy olyan, hogy további részleteket ebben meg ebben a videóban találsz, és azokban annyi van, hogy Ha-ha. Amúgy én is beszívtam a dolgot, mert majdnem mentem a Twinformra kb. 2 mondat után, hogy ez igaz??? De elég hamar rá kellett jönnöm, hogy nem az :(
    De valóban az ötlet tök klassz lenne :)))

    VálaszTörlés