2011. április 21., csütörtök

Az élet megy tovább...

... egyrészt azután, hogy kicsit hanyagoltam a blogot a Meskada-feliratfordítás és feltorlódott munkahelyi feladataim miatt, másrészt pedig, azután, hogy véget ért a Hajnalhasadás forgatása. Vagy az mégsem? Egy gyors helyzetjelentést hozok most a srácok háza tájáról, aztán lassan remélem visszatérek a rendes kerékvágásba...

Kezdjük Robbal. Miután holnaptól látható odakinn a Vizet az elefántnak! c. új filmje, ezért Rob most azt promózza, éjt-nappallá téve. Mindenféle TV-showkban ad interjút, és persze megvolt a hivatalos premier is, amelyen Kristen is ott volt, és akivel - mindenféle bulvárpletykákkal ellentétben - természetesen továbbra sem szakítottak. Itt most egy kép a premierről, egy Kristen-es a premier után, illetve egy újabb(?) still a filmből.




Kellan körül is zajlik az élet. Az elmúlt egy hétben róla jobbnál jobb photoshoot-ok kerültek elő, fesztiválozott, bulizott, valahogy újra összegabalyodtak korábbi barátnőjével Annalynne McCord-dal, olyannyira, hogy miután Kellan visszatért Vancouverbe, egy nappal később ismét visszarepült Vegasba, ahonnan már Annalynne-nel érkezett meg a(z újbóli/további) forgatások helyszínére.

Továbbá, tádám!!! Új hírek jöttek a Warrior's heart c. készülő mozijáról, mégpedig konkrétan az, hogy a filmnek elkészültek az utómunkálataival, és a filmet be is mutatják májusban a Cannes-i filmfesztiválon. Reménykedjünk tehát, hogy az is mielőbb a mozikba kerül!!

Kellanről íme egy elvan a gyerek, ha játszik kép, és az egyik legjobb photoshoot!!! :)



Jackson Rathbone azzal kavarta meg az állóvizet maga körül a múlt héten, hogy regisztrált a Twitter-re, aztán azóta ő is el van, ha játszik. :D Mindenféle fotókat tölt fel, többek közt magáról, de van tán a kutyájáról meg a macskájáról is, de pl. a 100Monkeys könyv első oldala is felkerült. Íme:


Szemmel láthatóan tartalmas írásműnek nézünk elébe ;)
Jackson ezen kívül azzal töltötte az idejét, hogy csajozott. Először is a Gay&Lesbian Center "Evening with a girl" fantázianevű eseményén jelent meg egy lilaruhás hölggyel (de hogy a nevét miért nem találom vajon??), majd még Lainey is hírbe hozta pletykalapján, mégpedig Ashley Green-nel. Állítólag együtt érkeztek vissza Vancouverbe Hajnalhasadást folytatni, és még egyszer a kezük is összeért. Durva. Remélem, Ti is érzitek ;) Viszont nem bírom megállni, hogy meg ne jegyezzem, milyen dögösen áll Jacksonnak a borosta, és hogy szerintem helyesek együtt Ashleyvel :)

 Képek a JRO-ról

Peter Facinelli ezúttal nem a társasági rendezvények, hanem a Grand Canyon felé vette az irányt, és a környezetvédelem mellett kampányolt. Hogy példát mutasson, maga is beállt szemetet szedni:


Azon a gyerekszájon viszont nagyon vigyorogtam, amit Twitterén osztott meg a nagyvilággal:
"Mondtam a 4 éves kislányomnak, hogy olyan illata van, mint egy aranyos kiscicának. Aztán megkérdeztem, hogy és apucinak milyen illata van? Amire ő azt válaszolta: Mint egy dinoszaurusznak. lol"




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése