2011. április 9., szombat

Jackson képek, stillek és egy Girlfriend infó

Jackson a napokban pózolt a Raw Talent Guitar elnevezésű cég kedvéért, sőt a szóbanforgó cég termékeit is reklámoznia kellett valami ilyesmi szöveggel: "Csak bedugod a gitárodat a számítógépbe, és már tanulhatod is az új akkordokat."


Megjelent két új still az S. Darko-ból (amiről mintha Kim írt volna egyszer még az RPattz&Rathbone blogjában, amit szívesen olvasnék, ha még megvan valahol...):



És végül a Girlfriend-ből is kijött egy still, és egy aprócska érdekesség is:
A film kiadója az IndieGogo ugyanis gyűjtést szervezett, hogy ki tudják adni a filmet DVD-n, esetleg mozikban is be tudják mutatni. Noha a film a Torontói Filmfesztiválon közönségdíjas lett, a nagyközönség mégsem láthatta ugyanis moziban - aminek ezek szerint pénzhiány volt az oka. A gyűjtés eredeti célja 110.000 dollár lett volna, ám úgy tűnik, ez elérhetetlen álom, így az aktuális cél a 40.000 dollár összegyűjtése. Hogy az adakozókat még jobban motiválják, a különböző összegű felajánlásokat különböző ajándékokkal jutalmazzák. Ebből néhány érdekesebb a teljesség igénye nélkül: 
  • aki már 10 $-t felajánl, annak a neve szerepelni fog a film honlapjának "Külön köszönet" szekciójában, amikor a honlap (egyáltalán) elindul. 
  • aki 20 $-t ajánl fel, az külön hozzáférési jogot nyer a színfalak mögötti jelenetek megtekintéséhez, illetve annak az exkluzív felvételéhez, amelyen a 100Monkeys veszi fel a filmzenét. 
  • aki 75 $-t küld a film gyártóinak, az hozzájuthat a film eredeti forgatókönyvének a film készítői által dedikált példányához.
  • aki 250 $-t adományoz a film javára, az szerepelhet a filmes cég egyik következő mozijában (bár utazásáról, szállásáról magának kell gondoskodnia)
  • és végül, aki 5.000 $-t adományoz, az egy társával együtt elkölthet egy közös vacsorát a film Down-kóros főszereplőjével, Evan Schneider-rel. A vacsi Bostonban lesz, és ehhez jár egy éjszaka szállás is. Ebből 5-500 dollárt két Down-kóros egyesület számára utalnak át.


És ebből a filmből is van egy új stillünk, ő az: 


A képek a JRO-ról származnak.

2 megjegyzés:

  1. Húha, ha jól emlékszem akkor írtam róla "kritikát" vagy inkább véleményt, mert mostanában hatalmas háborúk dúlnak a fórumozok körében ebben a témában. Na de ez nem ide tartozik :D Szóval írtam róla, de nem olyan korszakalkotó film, ráadásul Jacksonnak nem valami sok jelenete van, és ha van is azok ilyen pár másodpercesek, viszont a karaktere elég beteg faszon és nagyon jól adja vissza Jackson ezt a kissé zavarodott srácot.
    Egyébként az írásomat már sehonnan nem tudom előkaparni mert még anno Ri előbb törölte a blogot minthogy le tudjak menteni valamit :S :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, sajnálom, hogy az a beszámolód elveszett. Viszont lassan közeleg a WFE nálunk is, biztos vagyok benne, hogy megnézed, ha arról írsz majd azt örömmel olvasnám. :) És ígérem, hogy én nem törlöm ki majd. Főleg nem megkérdezés nélkül. :s

    VálaszTörlés